Altay, Kocaeli Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor

Bank Asya 1. Lig'de Kocaelispor, sahasında oynadığı maçta Altay'a 3-2 mağlup oldu.

  Kocaelispor Teknik Direktö ; rü ; Coşkun Demirbakan , maç ; sonrasında dü ; zenlediği basın toplantısında sahalarında kaybettikleri iç ; in ü ; zgü ; n olduklarını belirtti . Demirbakan , ' Yine galip gelememenin ü ; zü ; ntü ; sü ; nü ; yaşıyoruz . Futbolcularımız canla başla mü ; cadele etti ancak şahsi hatalardan dolayı gol yedik . Ligde gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz . İnanırsak başaramayacağımız bir şey yok . Belki sö ; ylediklerim hayal gibi geliyor ama biz yine de hayal kuralım , hayallerimize ulaşalım . İyi bir maç ; oldu Altay ' ı tebrik ediyorum ' dedi .

Demirbakan , maç ; ı hakemiyle ilgili olarak da , ' Hakemin de hata yapmaya hakkı var . Bu maç ; ta hakem yanlış yapmadı . Yediğimiz golleri hakem atmadı , hatamızdan gol yedik . Kartlarda da doğru karar verdi . Ö ; nce kendimizi eleştirmeliyiz . Hakem kuralları uyguladı . İki tecrü ; beli futbolcu Ercan ile Serdar hırslarını sinire dö ; nü ; ştü ; rdü ; . Galibiyete aşırı gü ; dü ; mlenmeleri , aşırı motivasyon , futbolcularımın hata yapmasına neden oldu ' ifadelerini kullandı .

Maç ; ın ç ; ok zorlu geç ; tiğini belirten Altay Teknik Direktö ; rü ; Zafer Bilgetay da , ' Kazandığımız iç ; in mutluyuz . Bir seri yakalamamız gerekiyordu . Rizespor maç ; ıyla başlayan ç ; ıkışımızı bu maç ; la sü ; rdü ; rdü ; k . Bizim iç ; in ç ; ok ö ; nemli olan bir maç ; ı kazandık . Kocaelispor ' a başarılar diliyorum ' dedi .