Galatasaray Ali Sami Yen'de tur arıyor

İspanya'da 1 – 1 berabere kaldığı Atletico Madrid'i Ali Sami Yen Stadı'nda ağırlayacak olana Galatasaray, kupada 16'ya kalmanın hesaplarını yapıyor.

Galatasaray'da 3 önemli eksik var; sakat olan Milan Baros ve Harry Kewell ile büyük umutlarla transfer edilen Jo, statü gereği oynamayacak.

Hafta içi sakat olan Sabri, Caner ve Elano son çalışmada takımla birlikte antrenmana çıktı. Arda’nın tedavisine devam edilirken Emre de ağrıları olduğu için dinlendi.

Kadro ile ilgili kararını maç saatinde vereceğini söyleyen Rijkaard, önemli olanın sahaya fiziksel ve beyin olarak rahat çıkmak olduğunu söyledi.

La Liga’da Almeria'ya deplasmanda 1-0 yenilerek şok yaşayan Atletico Madrid'de Alvaro Dominguez cezası nedeniyle kadroda yer almayacak.

Elemi turundaki ilk maçta sakatlanan kaleci De Gea bu maçta da oynayamayacak. De Gae’nin yerine sezona başında birinci kaleci olan ancak daha sonra kaleyi kaptıran Sergio Asenjo görev yapacak.

Hasta olan Arjantinli yıldız Sergio Agüero'nun durumu ise akşam saatlerinde belli olacak.

Teknik direktör Quique Sanchez Flores, iyi bir motivasyona sahip olduklarını belirterek “Bu maçta ilk maçtan daha iyi oynamak zorundayız” dedi. .

Ali Sami Yen Stadı'nda karşılaşacak iki takımın maçı saat 20:00'da başlayacak. İtalyan hakem Gianluca Rocchi yöneteceği karşılaşma. Karşılaşma Star TV ve Euro Futbol'dan naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Galatasaray: Leo Franco, Uğur, Neill, Servet, Hakan Balta, Mehmet Sarp, Mehmet Topal, Keita, Arda, Elano, Giovani

Atletico Madrid: Asenjo, Antonio Lopez, Perea, Ujfalusi, Valera, Raul Garcia, Assunçao, Reyes, Simao, Forlan, Agüero