UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Lille ile karşıalaşacak

UEFA Avrupa Ligi 3.tur mücadelesi rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe Fransız ekibi Lille ile Kadıköy'de karşılaşacak.

UEFA Avrupa Ligi 3. turun ilk maçını deplasmanda 2-1kaybeden Fenerbahçe, Fransız rakibini Kadıköy'de yenerek bir üst tura çıkmak istiyor.

22.05'te başlayacak olan mücadeleyi Almanya Futbol Federasyonu'ndan Florian Meyer yönetecek.


Fenerbahçe'de Uğur Boral, Mehmet Topuz, Ali Bilgin, Özer Hurmacı, Lugano, Cristian, Vederson sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Andre Santos cezası nedeniyle Lille maçında takımındaki yerini alamayacak. Ara transfer döneminde takıma dahil olan Gökhan Ünal Trabzonspor ile avrupa kupalarında oynadığı için, Fenerbahçe'nin avrupa kupalarında forma giyemeyecek.

Eksiklik futbolcuların Christoph Daum'u kadro oluştururken zor durumda bırakacağı bekleniyor. Daum yaptığı basın toplantısında bu durumdan ümitsiz şekilde bahsetmesi Fenerbahçe taraftarlarını kara kara düşündürüyor.

Lille takımının İstanbul'a gelen kafilesinde sakatlıkları bulunan Gervinho, Debuchy ve Melo'nun yer almadıkları bildirildi. Bu futbolcuların yanı sıra Fenerbahçe karşısında sarı kart cezalıları Balmont ve Cabaye de forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunduğu bilinen Hazard'ın kafilede yer aldığı bildirildi.