Lılle, Fenerbahçe Maçına Hazır

Lille Teknik Direktörü Rudi Garcia, yarınki maçta favori olarak Fenerbahçe'yi gördüğünü söyledi.

Lille teknik direktörü Rudi Garcia, kaleci Landreau ve kaptan Aubameyang ile birlikte Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki basın toplantı odasında açıklamalarda bulundu. Yarınki maçta favori olarak Fenerbahçe'yi gördüğünü ifade eden Garcia, "İki oyuncumuz kart cezalısı, iki oyuncumuz son maçta sakatlandı, Melo'nun da sakatlığı var. Ama yarın sahaya başarılı bir 11 süreceğiz ve bu 11'in başarılı olacağına inanıyoruz. Elimizdeki en iyi 11'i sahaya süreceğiz. Oyuncuların sakatlığının bizim için büyük bir şanssızlık olduğunu söyleyebilirim. Yarınki maçta en azından bir gol atmak isteyeceğiz. Yine ofansif oynayacağız. Favori olarak Fenerbahçe'yi görüyorum. Elimizden geleni yapıp en azından bir gol bulmaya çalışacağız" dedi.

Garcia, sakat ve cezalı oyuncuları nedeniyle yarın değişik bir taktikle oynayabileceklerini, değişik bir Lille sahada görebileceklerini sözlerine ekledi.

Kaleci Landreau, "Ateşli bir atmosfere geldiğimizi biliyorum. Ama golü atacak taraftar değil futbolcular. Böyle önemli atmosferleri de göz ardı etmiyoruz. Elimizden geleni yapıp bir üst tura ulaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaptan Mavuba ise, "İlk maçı kazanmak avantaj, ama rakibimiz de bir gol kaydetti. Ama bir adım öndeyiz. Yarınki maçın favorisi yok, elimizdeki avantaja tutunacağız. Ve bu avantaj sayesinde tur atlamaya çalışacağız. Çok büyük bir avantajımız yok. Elimizden geleni yaparak turu atlamak istiyoruz" dedi.

Basın toplantısının ardından Fransa temsilcisi Lille, maçın oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda teknik direktör Rudi Garcia yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.