Lider Karabükspor'da Konya Mesaisi Başladı

Bank Asya 1. Lig takımlarından lider Kardemir Karabükspor, hafta sonu sahasında Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Deplasmanda Çanakkale Dardanelspor karşısında aldıkları galibiyet ile yollarına devam ettiklerini söyleyen teknik direktör Yücel İldiz, hedefe kilitlendiklerini belirtti. Kırmızı-mavili ekip, Konyaspor maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından Yaşar Kaptan Çebispor Tesisleri'nde başladı. Neşeli bir şekilde başlayan idmanda Kırmızı-mavili ekipte, Çanakkale maçında sakatlanan Şenol ve Sertan yer almazken, idman öncesi teknik direktör Yücel İldiz yaklaşık 10 dakika oyuncuları saha ortasında görüşme yaptı.

Takım daha sonra çalışmalarına düz koşu, ısınma ve kısa alanda el ve kafayla top mücadelesi yaptı.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Çanakkale Dardanelspor maçı ile bir haftayı daha kayıpsız atlattıklarını ve bunu da 2-0 ile aldıklarını söyledi. Yücel İldiz açıklamasında, Pazar günü önlerinde zorlu bir Konyaspor maçı olduğunu hatırlatarak, "Her maç bizim için çok önemli ve çok zor. Hafta başında Çanakkale maçı bizim için zor oldu ama 3 puanı aldığımız için çok mutluyuz. Şimdi önümüzde zorlu bir Konya maçı var ve bizim için gerçekten çok zor olacak. Bu maç bizim için çok önemli.

Seyircimiz ile beraber zorlu bir maçı kazanarak puan farkını korumak istiyoruz. Sezon başında oluşturduğumuz hedef emin adımlarla ilerliyoruz. Havaya girmeden önümüzdeki 11 maçı da kayıpsız geçip arzu ettiğimiz yere ulaşacağız. Bizde her hafta ayrı bir hedefe kilitleniyoruz" dedi.

Kardemir Karabükspor takım kaptanı Bülent Bal ise, ligin ikinci yarısında oynadıkları altı maçın beşini kazandıklarını ifade ederek, "Bu hafta kendi sahamızda final niteliğinde bir maç oynayacağız. Hazırlıklarımızı en iyi şekilde sürdürüyoruz. Seyircimizin desteği ile bu maçı da kazanacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Takım golcü oyuncusu Yasin Avcı ise, "Rakiplerle aramızda 10 puan farka var fakat biz aynı ciddiyetle bu maça çıkacağız. Bu maçı alırsak ta hedefimize yaklaşmış olacağız. Kazanmak için her şeyi yapacağız. Taraftarımızı her zaman olduğu gibi bu maçta da görmek istiyoruz" diye kaydetti.

Kırmızı-mavili ekip Pazar günü sahasında karşılaşacağı Konya maçının hazırlıklarını Cumartesi gününe kadar sürdürecek.