Güiza'ya ihtiyacımız var

Emre Belözoğlu, kritik Lille maçı öncesi taraftarlara birlik çağrısında bulundu.

Fenerbahçe'nin deneyimli oyuncusu Emre Belözoğlu, Avrupa Ligi'nde çıkacakları kritik Lille maçı öncesinde ilginç açıklamalarda bulundu.

Tur için umutlu konuşan Emre, "Çok önemli bir maç. Hocamızın da Lille maçından sonra dediği gibi, orada gol atmak çok önemliydi. Avantajlı skorla döndüğümüze inanıyorum. Kadıköy’de de her zaman favori olduğumuzu düşünüyorum. İnanıyorum ve bu yönde konuşmak istiyorum.. Bu anlamda en büyük desteği de maçta taraftarımız verecektir. Buna inanarak avantajı kullanacağımızı düşünüyorum" dedi.

GÜİZA'YA İHTİYACIMIZ VAR

Güiza'nın protesto edilmesine de değinen Emre, "Güiza’ya takım olarak ihtiyacımız var. Bunu taraftarımız da biliyor. Biz ne kadar destek olursak olalım bu desteğin yarısını bile ona veremeyiz. Bu sıkıntılı dönemden çıkmak adına Güiza bize en büyük desteği sağlayacaktır. Zamanın hesaplaşma zamanı olmadığını düşünüyorum. Türkiye Kupası’nda yola devam ediyoruz. Avrupa’da yarın turu geçebiliriz.. Ligde ise görüntüyü değiştirmek için yeterli zamanımız var. Şuan hesaplaşma zamanı değil. Birlik olursak her şeyin daha güzel olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

29 yaşındaki Emre Belözoğlu, 2008 yılında Newcastle United'tan Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.