Fenerbahçe, Lılle Maçı Hazırlıklarını Taraftar Desteği Altında Tamamladı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanşında Lille ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Antrenmanı izleyen Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler ve taraftarlar, takıma moral verdi.

Akşam saatlerinden itibaren Can Bartu Tesisleri'nde toplanan yüzlerce taraftar son haftalarda yaşanan sıkıntılar ve yarın oynanacak Lille maçı öncesi takımlarına destek verdiler. Antrenman öncesi bir süre Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'la da görüşen taraftarlar daha sonra teknik direktör Christoph Daum'u yanlarına çağırdılar. Sevgi gösterileri arasında takıma tezahüratta bulunan taraftarlar, Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım için de tezahürat yaptılar.

GUIZA OMUZLARDA
Antrenmanın başlamasıyla birlikte saha kenarına alınan taraftarlar, desteklerini burada da sürdürdü. Tezahüratlar yapan ve açtıkları pankartlarla futbolculara moral veren taraftarlar, yine en büyük ilgiyi Güiza'ya gösterdi. Güiza da koşu sırasında el sallayarak taraftarların sevgi gösterilerine karşılık verdi. Koşu sırasında Selçuk ve Semih, taraftarların önünden geçerken Güiza'yı omuzlara aldı ve İspanyol golcüye onlar da destekte bulundu.

KOCAMAN: "SON HAFTALARDA DÖNEMSEL BİR SIKINTI YAŞADIK"

Antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman, Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler ile taraftarların Can Bartu Tesisleri'nde olmasından büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Kocaman, "Son haftalarda oyunumuz yükselirken, bunu puanlara yansıtamadık. Biraz sıkıntılı bir dönem geçirdik. Ancak Lille maçı öncesi gerek başkanımız ve yöneticilerimizin, gerekse taraftarlarımızın burada olması hepimize moral ve destek verdi. Bu düşünceyle kapılarımızı bugün taraftarımıza açtık. Destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Bir çok kez Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'na oyuncu ve teknik direktör olarak geldiğini de ifade eden Kocaman, "Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda, Fenerbahçe öne geçtikten sonra rakibin müdahale etmesi gerçekten çok zordur. Son haftalarda dönemsel bir sıkıntı yaşadığımız düşünüyorum. Çevresel ve kendi içimizdeki sıkıntılardan rahatsız olduk. Bütün yaşananları kendimizin dışındaki yerlere itmek doğru bir davranış olmaz. İnandığım herşeyi her zaman söylüyorum. Bunu sadece söylemek için de söylemiyorum.

İkinci yarıdaki oyun kalitemiz son derece iyi ve yeterliydi. Ancak sonuçları aldıktan sonra oyunu sürdürmede problem yaşıyoruz. Ve süreçten kaynaklanan sebeplerle de rakibin iştahını arttırıyoruz. Problemleri aramızda konuşuyoruz. Dışsal faktörler de var. Bunu bizlerin kontrol etmesi mümkün değil. Hakem, rakip gibi. Kontrol edebileceğimiz herşeyin etki ortamını artırmak amacındayız ve bunu bir kaç hafta içinde hayata geçireceğiz" diye konuştu.