Çifte doğum günü kutlayacağız

57. yaşını kutlayan Galatasaray Başkanı Adnan Polat Fenerbahçe'nin Bursaspor'a mağlup olmasına sevindiğini söyledi.

Galatasaray 4 puan gerideyken lider olacaklarını söylediğini ancak kimsenin kendisine inanmadığını söyleyen Polat şimdi de lig bitene kadar zirvede kalacaklarını belirtti. Polat, “Şampiyon olarak kupayı müzemize götüreceğiz” dedi.

Bankalarla yapılan 70 milyon dolarlık kredi anlaşmasının akabinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Polat Fenerbahçe – Bursaspor maçını da değerlendirdi. Bursspor’un haksız yere kupadan elendiğini düşündüğü için bu maça daha bir hırsı hazırlandığını söyleyen Başkan Adnan Polat, “Bu maça iyi hazırlanmışlar ve intikamlarını aldılar” dedi.

HAKLI ÇIKTIM
Lider olacaklarını söylediğinde kimsenin kendisine inanmadığını da dile getiren Polat, “Takımım beni haklı çıkardı. Sakat oyuncularımız da iyileştiği zaman bizi kimse durduramaz. Kupayı biz kaldıracağız. Bu sezon parasız ama kaliteli transferin nasıl yapılacağını gösterdik” dedi.

ALTYAPI ÖNEMLİ
Kulübün parasını transferlerle çar çur edemeyeceklerini de belirten Polat altyapıya önem vereceğiz. Bir dönem daha başkan olacağıma inanıyorum ama tabii ki son karar genel kurulun. Özhan Canaydın’ın da hastalığını yakından takip ediyorum” diyen Polat sözlerini şöyle sürdürdü;


Madrid maçını kesinlikle kazanacağımızı düşünüyorum. Bunu da zaten başaracak güçteyiz. Doğum günüme lider olarak giriyoruz ama liderliği yeni görmedik.
İki pasta keseceğiz

BİR DÜNYA YILDIZI DAHA GELİYOR

Toplantıda bir bomba daha patlatan Polat kısa bir zaman sonra bir dünya yıldızını daha kadromuza katacağız ve tüm Avrupa bizi konuşacak Galatasaray Avrupa’ya açılan kapı olmaya devam edecektir” dedi.