Fenerbahçe Bursaspor maçının yankıları sürüyor - Ayrıntılı foto galeri

Turkcell Süper Ligi 22.hafta kapanış karşılaşmasında Fenerbahçe ile Bursaspor'un nefesleri kesen mücadelesi Bursa'nın 3-2'lik üstünlüğü ile sonuçlandı fakat yankısı tüm yurtta devam ediyor.

Lig'de oynadığı son 3 karşılaşmayı kazanamayan Fenerbahçe'de sular durulmuyor.

Haftalardır sahada güzel futbol sergileyemeyen, Avrupa'da da taraftarlarını üzen Fenerbahçe, dün akşam oynanan Bursaspor mücadelesinde de 2-0'lık üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 3-2 mağlup ayrılarak taraftarlarını bir kez daha çileden çıkardı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Cristoph Daum'un, performansı nedeniyle eleştiri oklarına maruz kalan Daniel Guiza'yı sürekli ilk 11'de oynatması taraftarlara adeta saç-baş yoldurdu.
Bir ara tribündeki taraftarlarla da laf atışına giren Daum herkesin tepkisini çekti.

Diğer tarafta ise elindeki imkanı çok iyi kullanan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe'yi  iki haftada iki kez yenme başarısı göstererek taraflı-tarafsız herkesin beğenisini toplamaya devam ediyor.

Maçın başında yediği gollerle 2-0 geriye düşen Bursaspor, maça iyi konsantre olarak maçtan kopmadı ve sahadan 3-2 galip ayrılmayı başardı.

Bu sezon oynadığı futbol ile herkesin dikkatini çeken Bursaspor, ligi üst sıralarda bitirerek Avrupa Kupaları'na katılma hesapları yapıyor. Sergilemiş oldukları performansla bunu başaracaklarını dile getiren  Ertuğrul Sağlam, takımı destekleyen taraftarlara teşekkür ederek taraftarlardan desteklerini sürdürmesini istedi.

FENERBAHÇE - BURSASPOR MAÇININ GENİŞ FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ...