Fenerbahçe-bursaspor Maçının Ardından

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe'yi deplasmanda 2-0 geriden 3-2 yenerek haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Ertuğrul Sağlam, rakiplerine geçen hafta kupada elendikleri için maça ürkek ve tedirgin başladıklarını belirterek, "Daha maçın başında 2-0 geriye düştük. Oyuncularım o dakikadan sonra kendi potansiyellerinin farkına varıp, kabuk değiştirdi. İlk golümüzün erken gelmesi, ikinci yarı bizim için avantaj oldu. Fenerbahçe, Lille maçının yorgunluğunu ikinci yarıda hissetti. İkinci oyuncu değişikliğini yaptıktan sonra Iglesias bize önde daha yardımcı oldu.

Çift vuruştan gelen gol şans golüydü ama 2-2'den sonra kesinlikle skoru kabul etmeyen, galibiyeti arayan bir takımımız vardı. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık" dedi.
Ligde ertelenen Kasımpaşa maçlarının olduğuna dikkat çeken Sağlam, "Kasımpaşa maçını kazandığımız zaman 46 puana ulaşacağız ve ligde farklı bir yere geleceğiz. Artık bundan sonraki 4 maçın 3'ünü kendi sahamızda oynuyoruz. 4 maçlık seriden istediğimiz gibi çıkarsak, ondan sonra kendimize çok farklı hedefler koyacağız" diye konuştu.

Fenerbahçe'ye 2 gol atan Ozan İpek de çok güzel bir sonuç aldıklarını ifade ederek, "Kupada ilk maçtaki gibi 2-0 geriye düşünce oyundan kopmadık. İlk golü erken atmamız, oyuna tutunmamızı sağladı. İkinci yarı oyun ortada geçti. Son dakikalarda maçı çevirmesini bildik. Çok güzel bir sonuç aldık. Kupada çok acı bir şekilde elenmiştik. O maçın da çok büyük etkisi vardı. Herkes elinden geleni yaptı. Liderliğe oynuyoruz, burada rakibimizi yendik" ifadelerini kullandı.