Fenerbahçe - Bursaspor maç özeti - Ayrıntılı Foto Galeri

Fenerbahçe Turkcell Süper Ligi'nin 22.hafta mücadelesinde Kadıköy'de Bursaspor'a 3-2 boyun eğdi.

Maç sona erdi. Fenerbahçe:2 Bursaspor:3

MAÇIN GENİŞ FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ...

92' Bursaspor hızlı atağa çıkıyor... Fenerbahçe savunması az adamla yakalandı. 3'e 1 geldi Bursaspor. Volkan Şen'in pası Ozan İpek'e... Ozan İpek vurdu, gol oldu!
91' GOL GOL GOL!  Ozan İpek. 2-3
91' Vederson sol kanattan ortaladı, Bursaspor savunması başarılı.
90' Fenerbahçe sol taraftan köşe vuruşu kullanacak. Ceza sahası oldukça kalabalık. İnanılmaz bir heyecan var Kadıköy'de.
89' Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği: Gökhan Gönül'ün yerine Gökhan Ünal oyunda.
89' Bilica 30 metreden Volkan Demirel'e geri pas verdi. Volkan Demirel bu topu beklemiyordu. İnanılmaz bir pozisyon. Bursaspor köşe vuruşu kullanacak.
89' Emre'nin pası Önder'e... Önder'den Bilica'ya. Bilica'dan bir pas hatası. Bursaspor kontraatağa çıkıyor... Volkan Şen, Deniz'den sıyrıldı yerde kaldı, Bülent Yıldırım devam dedi.
88' Volkan Şen uzun bir pas attı, ofsayt bayrağı Turgay Bahadır için kalktı.
87' Fenerbahçe'de Gökhan Ünal oyuna girmek için ısınırıyor.
85' Bekir Ozan dokundu, Ozan İpek vurdu barajda Cristian'a çarpan top kaleci Volkan Demirel'i yanılttı ve gol oldu.
84'GOL GOL GOL! Ozan İpek...2-2
83' Bilica'nın ceza sahasının içerisinde Volkan Şen'e yaptığı hareketi hakem Bülent Yıldırım en direk serbest vuruş olarak değerlendirdi. Büyük heyecan, nefesler tutuldu. Volkan Demirel, 5 kişilik baraj istedi.
82' Karşılaşmanın temposu bu dakikalarda düştü. Fenerbahçe tabeladaki skoru korumak istiyor.
81' Bursaspor'da Ivan Ergiç'in yerine Bekir Ozan sahada.
80' Ali Tandoğan penaltı noktasına kesti, Ömer Erdoğan vurdu kafayı top üst ağlarda kaldı.
79' Bursaspor köşe vuruşu kullanacak. Kritik dakikalar karşılaşmada.
78' Fenerbahçe frikik kullanacak. Kaleye uzaklık 30 metre. Vederson ve Alex topun başında. Vederson sert vurdu, Ivankov'da kaldı.
77' Alex ortaladı, Semih penaltı noktasında indirdi; Emre vuramadı. Bursaspor kalesi büyük bir tehlike atlattı.
76' Ali Tandoğan ortaladı, Fenerbahçe savunması başarılı bu pozisyonda. Fenerbahçe kaptanı Alex, takım arkadaşlarını ileri çıkmaları konusunda uyarıyor.
75' Fenerbahçe hızlı hücuma çıkıyor. Semih'in pası Alex'e... Alex'ten Önder'e bir pas... Önder kaybetti topu. Bursaspor kontraatağa çıkıyor. Iglesias süratle katetti rakip yarı alanı. Iglesias ortaladı, Bilica dokundu ve korner.
74' Bursaspor'da Mustafa Keçeli sarı kart gördü.
73' Bursaspor'da Batalla'nın yerine Iglesias oyunda.
72' Fenerbahçe taraftarının Güiza'ya büyük tepkisi var... Kulakları sağır eden bir ıslık Kadıköy'de. Alex, Güiza'nın yanına gitti.. Teselli ediyor Güiza'yı Alex... Güiza yedek kulübesine gitti. Güiza'nın gözleri yaşlandı. Kadıköy'de inanılmaz anlar.
71' Fenerbahçe'de Güiza'nın yerine Semih oyunda.
71' Vederson'un pası Emre'ye... Alex, ceza sahasına hareketlendi. Emre kesti, Alex vurdu kafayı aut!
70' Fenerbahçe'de Semih Şentürk birazdan oyuna dahil olacak.
69' Ali Tandoğan sağ kanattan ortaladı, Ömer Erdoğan markajdan kurtuldu vurdu kafayı ama auta çıktı top.
68' Köşe vuruşunu Batalla kullandı, Volkan Demirel'de kaldı top.
67' Mustafa Keçeli'nin pası Turgay'a... Turgay ceza sahasına girerken sert vurdu, Deniz Barış ayak koydu! Korner.
66' Fenerbahçe taraftarı Semih! Semih! diye tempo tutmaya başladı. Seyirci, Güiza - Semih değişikliği istiyor. Kadıköy, "Semih Şentürk" diye inliyor.
65' Vederson'un sol kanattan derinlemesine pasında Güiza kaleci Ivankov ile karşı karşıya kaldı ama İspanyol golcü ayak koyamadı! Daha önce yan hakem ofsayt bayrağını çekti.
64' Ivan Ergiç'in derinlemesine pasında Turgay Bahadır için ofsayt bayrağı kalktı! Turgay bugün Bursaspor'da kendisinden bekleneni veremedi.
63' Bursaspor atak organizasyonlarının tamamını Dos Santos ve Vederson'un bulunduğu kanattan geliştiriyor.
61' Fenerbahçe sağ taraftan Alex ile serbest vuruş kullanacak. Alex kullandı atışı, Ömer Erdoğan uzaklaştırdı.
60' Fenerbahçe, bu dakikalarda Bursaspor'u bunalttı. Şimdi sol kanattan Vederson ile geliyor sarı-lacivertliler... Ceza sahasında Güiza, Alex ve Cristian var. Vederson altı pasa kesti Güiza kafayı vuramadı.
59' Cristian'ın uzun pasında Güiza meşin yuvarlak ile ceza sahasına buluştu. Güiza pasını Gökhan'a verdi ama Gökhan bu topu iyi kullanamadı.
58' Alex'in pası Emre'ye... Emre müsait pozisyonda. Emre'den bir çalım Ömer'e. Emre aldı kaleyi karşısına, vurdu üstten auta çıktı. Mutlak bir gol pozisyonu kaçtı.
57' Bursaspor savunması bu dakikalarda büyük boşluklar vermeye başladı.
56' Alex, Gökhan ile paslaşarak kullandı atışı... Alex sağ taraftan süratle ceza sahasına sokuldu. Alex, vurdu kaleci Ivankov bu pozisyonda başarılı.
55' Alex'in pası Enre'ye... Rmre'den şık bir pas Gökhan'a... Gökhan sağ taraftan yerden ortaladı, Güiza vurdu ama savunmaya çarpan top kornere çıktı.
54' Cristian, Alex ile bir verkaç yaptı ve ceza sahasına sokuldu... Cristian, Ömer'e rağmen vuruşunu yaptı ama top auta çıktı.
53' İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da özellikle orta alanda büyük bir mücadele var... Bursaspor oyunu rakip yarı alana yıkmak istiyor ancak Fenerbahçe buna izin vermiyor.
51' Ali Tandoğan sağ taraftan kesti, Gökhan Gönül ön direkte karşıladı... Bu arada Güiza topusz alanda yerde kaldı, hakem Bülent Yıldırım oralı olmadı.
50' Bursaspor ikinci yarıya daha istekli başladı. Turgay'ın pası sağ kulvarda hareket halinde olan Volkan Şen'e... Volkan, Dos Santos'un müdahalesi sonrasında yerde kaldı, faul.
49' Fenerbahçe'de Alex de Souza yan hakeme itirazından dolayı hakem Bülent Yıldırım tarafından sarı kartla cezalandırıldı.
47' Bursaspor'da Yenal'ın yerine Mustafa Keçeli oyunda.
46' İkinci yarı Fenerbahçe'nin vuruşuyla başladı.

MAÇIN GENİŞ FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ...

D.A.  Karşılaşmanın ilk yarısı Fenerbahçe'nin 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.
45' Bursaspor tüm hatlarıyla Fenerbahçe yarı sahasında... Ömer Erdoğan kendi ceza sahasından doldurdu, Turgay vuramadı top Bilica'da kaldı.
45' İlk yarının sonuna iki dakikalık bir uzatma geldi.
45' İlk yarının son anlarına giriyor... Bursaspor bu dakikalarda risk almaya başladı.
44' Bursaspor kart bekliyor! Bülent Yıldırım, oyuna kaldığı yerden devam edilmesi gerektiğine karar verdi.
43' Volkan Şen'in pası Turgay'a... Turgay topu kontrol edemedi. Bu arada Volkan Şen yere yattı, yüzünü tutuyor. Hakem Bülent Yıldırım, Volkan'ın yanına gitti.
42' Bu arada Batalla'nın bir sakatlığı var. Sağlık görevlileri sahaya davet edildi.
41' Maçta bu dakikalarda tempo düştü... Fenerbahçe kendi yarı sahasında hazırlık pasları yapıyor.
40' Ozan İpek, Fenerbahçe ceza sahasına uzun bir top yolladı Turgay'dan önce Volkan Demirel çıktı kalesinden ve topa sahip oldu.
39' Alex penaltı noktasına sert bir orta kesti ama Bursaspor savunması bu pozisyonda başarılı.
38' Fenerbahçe sağ kanattan geliyor. Gökhan Gönül, Alex ile bir verkaç yaptı. Gökhan arka direğe kesti Andre Dos Santos'a... Dos Santos yerden ortaladı, Ömer ayak koydu! Korner.
37' Fenerbahçe'de Önder Turacı'nın oyuna girmesinden sonra Gökhan Gönül sağ açığa geçti. Önder sağ bekte..
36' Emre'nin pası Alex'e... Alex iyi döndü, aldı kaleyi karşısına... Alex sert vurdu meşin yuvarlak üst direkte patladı...
35' Özer'in yerine Önder Turacı sahada.
33' Bursaspor kendi yarı sahasında top çeviriyor... Fenerbahçe kapandı kendi sahasına. Volkan Şen ile Alex bir pozisyonda karşı karşıya kaldı. Alex yerde kaldı, yüzünü tutuyor... Bülent Yıldırım, o bölgeye gitti ve iki futbolcuyu da daha sakin olmaları konusunda uyardı.
32' Özer oyuna devam edemeyecek...
31' Fenerbahçe'de Özer'in bir sakatlığı var... Hakem Bülent Yıldırım sağlık görevlilerini sahaya davet etti. Oyun durdu.
29' Bursaspor yeniden maça ortak oldu.
28' Gökhan Gönül'ün sağ kanatta yaptığı basit hata sonucu topla buluşan Ozan İpek, altı pasa kavisli bir top kesti... Meşin yuvarlağı takip eden Batalla iyi yükseldi ve vurdu kafayı, topu ağlara gönderdi.
26'GOL GOL GOL  Batalla...2-1
25' Fenerbahçe sahaya iyi yayıldı... Bursaspor oyun kurmak istiyor ama Fenerbahçe buna izin vermiyor bu dakikalarda.
24' Bursaspor, Fenerbahçe'nin tempolu futboluna bu dakikaya kadar karşılık veremedi.
22' Fenerbahçe rahat bir nefes aldı
21' Vederson'un sol kanattan ortasında Andre Dos Santos altı pasta şık bir topuk vuruşu yaparak meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.
20' GOL GOL GOL!  Andre Dos Santos...2-0
19' Bursaspor'da Ömer Erdoğan'ın saha kenarındaki tedavisi devam ediyor... Konuk takım, yaklaşık 5 dakikadır sahada 10 kişi oynuyor.
18' Oyunun konrolü bu dakikalarda Fenerbahçe'nin elinde... Sarı-lacivertli takım tempoyu istediği gibi ayarlıyor.
17' Ali Tandoğan ön direğe kesti, Bilica vurdu kafayı ve tehlikeyi uzaklaştırdı.
16' Bursaspor sağ kanattan geliyor... Ali Tandoğan'ın ortası Emre ayak koydu, korner!
15' Fenerbahçe'de Alex bu dakikaya kadar müthiş bir performans sergiledi. Fenerbahçe taraftarının da Brezilyalı futbolcuya desteği var.
14' Alex'in müthiş bir pas Gökhan Gönül'e... Gökhan Gönül sağ kanattan bindirdi... Gökhan yerden sert ortaladı, Alex ceza sahasına girerken vurdu, Ivankov bu pozisyonda başarılı.
13' Batalla'nın derinlemesine pası Turgay'a ama Turgay'dan önce Bilica'ya aradı girdi ve tehlikenin büyümesini önledi.
12' Özer'in pası Alex'e... Bursaspor savunması dengesiz yakalandı... Alex, ceza sahasına girdi, sol çaprazdan vurdu kalenin bir metre yanından auta çıktı meşin yuvarlak. Bu pozisyonda Güiza sağ tarafta müsait durumdaydı ama Alex İspanyol golcüye pas çıkartmadı.
11' Fenerbahçe'de Vederson sol açıkta, Dos Santos sol bekte görev yapıyor.
11' Kadıköy'de tempo bir an olsun düşmüyor... Bursaspor beraberlik golü için bastırıyor. Fenerbahçe bu dakikalarda savunmaya çekildi.
10' Fenerbahçe hızlı hücuma çıktı... Alex'in müthiş pası Güiza'ya... Güiza kaleci Ivankov ile karşı karşıya... Güiza vurdu, Ivankov çıkarttı. Güiza yüzde yüz bir gol pozisyonundan yararlanamadı.
9' Ali Tandoğan köşe vuruşunu kullandı, Fenerbahçe savunması karşıladı.
8'  Bilica'dan inanılmaz bir hata... Volkan Şen süratle sokuldu ceza sahasına. Volkan Şen sert vurdu, Volkan Demirel parmaklarının ucuyla dokundu, meşin yuvarlak direğe çarptı! Korner.
7' Alex'in enfes golünden sonra Kadıköy'de müthiş bir coşku var... Aziz Yıldırım ayağa kalktı, Alex'i alkışlıyor.
6' Cristian'ın pasında ceza sahası çevresinde topla buluşan Alex, müthiş bir vuruş yaptı ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.
5' GOL GOL GOLl Alex... 1-0
5' Fenerbahçe bu dakikalarda kendi yarı sahasında top çeviriyor... Bursaspor'da Batalla ve Turgay rakip yarı alanda pres yapmaya başladı. Tam bir taktik savaşı.
4' Fenerbahçe'de Özer Hurmacı Bursaspor karşısında sağ kanatta mücadele ediyor.
3' Maçın ilk dakikalarında orta alanda büyük bir mücadele var. Özellikle Bursaspor, orta alanı iyi parselledi.
2' Fenerbahçe taraftarının maçın başlamasıyla birlikte takımlarına büyük bir desteği var...
1' Ve karşılaşma Bursaspor'un vuruşuyla başladı. İki takıma da başarılar.

İŞTE İLK 11'LER

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Deniz, Bilica, Santos, Özer, Cristian, Emre, Vederson, Alex, Güiza

Bursaspor: Ivankov, Ali, Ömer, İbrahim, Yenal, Volkan, Hüseyin, Ergiç, Ozan İpek, Batalla, Turgay

Stad: Şükrü Saraçoğlu

Saat: 20:00

Hakem: Bülent Yıldırım

Yardımcı Hakemler:
Cem Satman - Alper Ulusoy

Dördüncü Hakem: Süleyman Abay