Sinan Bolat: 3 büyükler beni istedi

Belçika'da Standart Liege forması giyen milli kaleci Sinan Bolat çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'nda açıklama yapan Sinan, "Ara transfer döneminde Türkiye'den transfer için ısrar eden takımlar oldu. Teşekkür ettim. 2 yıl daha Standart Liege'de oynayacağım. La Liga ve Premier lig'den çok ciddi teklifler alıyorum. Amacım önümüzdeki dönemde milli takımda birinci kaleci olabilmek" dedi.

SALZBURG'U ELEYECEĞİZ
Avrupa Ligi'nde Salzburg'u il 10 dakikada 3 gol yememize rağmen 3-2 mağlup ettik. Performansımdan memnunum. İyi oynadığımızı düşünüyorum, perşembe akşamı Avusturya'da tur atlayan taraf biz olacağız.

G.SARAY VE F.BAHÇE TURU GEÇER

Bence Galatasray ve Fenerbaçe'nin Avrupa Ligi'nde şansı büyük. Avrupalı futbolcular Türkiye'de futbol oynamanın kolay olmadığını biliyorlar. Atmosfer ve baskılı futbol takımlarımızı bir üst tura çıkarır.

BELÇİKALILAR MİLLİ TAKIMIMIZDAN ÇEKİNİYORLAR

Guss Hidink'in milli takımımızda başarılı olacağına inanıyorum. Belçika'yla Avrupa Şampiyonası Eleme maçlarında aynı gruba düştük. Çok endişeliler, çok zor bir gruba düştük diyorlar. Bana göre her maça yüzde yüz konsantre olursak yenemeyeceğimiz takım yok.

AZ ALKMAAR'A ATTIĞIM GOL HÂLA KONUŞULUYOR

Belçika'da hâla, Şampiyonlar Ligi'nde Az Alkmaar'a kafayla atığım son dakika golü konuşuluyor. Kolay kolay unutulacak gibi değil. Bir yere gittiğim de insanlar hep bundan bahsediyorlar. Bu durum doğal olarak beni çok mutlu ediyor.

A MİLLİ TAKIMDA BİRİNCİ KALECİ OLACAĞIM

Hedefim milli takımın birinci kalecisi olmak. Bunun için çok çalışıyorum. Ayrıca Volkan abiden ve diğer kalecilerden çok şey öğrendim. Önümüzdeki dönemde birinci kaleci olacağıma inanıyorum.

DEVRE ARASINDA 4 BÜYÜK TAKIMIN 3'ÜNDEN TEKLİF ALDIM

Devre arasında 4 büyük takımın üç tanesinden transfer teklifi aldım. Israrlı tekliflerdi, ama ben teşekkür ettim, 2 yıl daha Standart Liege'de oynamak istiyorum. 2. seneden sonra teklifleri değerlendirmek istiyorum.

LA LİGA VE PREMİER LİG TAKIMLARI TAKİP EDİYOR

İleride Türkiye'de oynamak istiyorum, ama Premier Lig ve La Liga'dan da çok önemli takımlar beni takip ediyor. bu liglerden ciddi teklifler aldım.