Başbakan Erdoğan, Aziz Yıldırım'ı Tebrik Etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın Teknosa Türkiye Kupası'nı kazanması nedeniyle, Başkan Aziz Yıldırım'a bir tebrik mesajı gönderdi.

Adana'da oynanan Basketbol Teknosa Türkiye Kupası final maçında, Mersin Büyükşehir Belediyespor'u 72-68 mağlup ederek 43 yıl sonra kupayı müzesine götürme başarısı gösteren Fenerbahçe Ülker'e Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan da tebrik geldi. Konuyla ilgili olarak Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a bir mesaj gönderen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan şu ifadeleri kullandı:
"Basketbol Teknosa Türkiye Kupası'nda şampiyonluğu hak ederek kupayı evine götüren Fenerbahçe'nin güzide yöneticilerini şahsınızda tebrik ediyorum. Fenerbahçe camiasına bu güzel başarıyı armağan ederek büyük bir sevinç yaşatan tüm basketbolcuları ve teknik ekibi yürekten kutluyor, bu gurur tablosunun sporun her alanında daimi olması temennisiyle en kalbi selamlarımı sunuyorum."
Öte yandan, Gençlik ve Spor Genel Müdürü (GSGM) Yunus Akgül de kazanılan kupa nedeniyle Başkan Aziz Yıldırım'a bir tebrik mesajı gönderdi. Akgül mesajında, "Fenerbahçe Basketbol Takımı'nın Türkiye Kupası'nı kazanmasından dolayı başta şahsınız olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerini, teknik ekip ve oyuncularınızı tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.