Konyaspor Evinde Tek Puana Razı Oldu

Bank Asya 1

Bank Asya 1. Lig'de Konyaspor, kendi sahasında oynadığı Orduspor maçında tek puana razı oldu. Maç sonunda bazı taraftarlar koltukları kırıp sanaha atarken, hakeme saldırmak isteyen bir taraftar ise gözaltına alındı.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Orduspor Teknik Direktörü Ahmet Akcan, oynanan maçın her iki takım için de önemli bir maç olduğunu belirterek, "İstediğimiz hedefe ulaşma adına şu an puan cetvelindeki yerimizi yukarı taşımamız gerekiyor. Oyunun başından sonuna kadar öncelikle gol yemeyelim sonra gol atalım mantığıyla oynadık. Mücadelesi üst düzeyde ancak rakibin defansa ağırlık vermesi nedeniyle oyun kalitesi düşük bir maç seyrettik. Her iki takımı da kutluyorum. Oyunun hakkı
beraberlikti" dedi.
Ordusporlu Serkan ise maçta daha iyi bir oyun sergilemeyi hedeflediklerini ancak bunu başaramadıklarını ifade ederek, "İlk yarı mücadeleci bir ortam vardı. Ancak iki takım da istediği oyunu sahaya veremedi. İkinci yarı toparlandık. Rakibimize pozisyon vermedik. İki takımın da hakkı birer puandı. Şu an itibariyle ligde ilk 10'da değiliz. Önümüzdeki Kartal maçını alıp daha yukarılara çıkmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

YAMAN: "BİZİM HAKKIMIZ OLAN BİR MAÇTI"
Konyaspor Teknik Direktörü Fuat Yaman da maç öncesine ve sonrasına bakıldığında maçın Konyaspor'un hakkı olan bir maç olduğunu belirterek, "Son haftalara girildiğinde hiçbir takımın puan kaybetmeye tahammülü olmuyor. Bu da oyuncular üzerinde baskı oluşturuyor. Maça baktığımızda oyunsal olarak zaman zaman zaaf gösterdik ama oyunun genelinde maçı kazanma arzusu üst düzeyde olan takım bizdik. Rakibin bir şutu ve serbest vuruştan kazandığı bir golü var. Sonuç itibariyle 2 puan kötü bir kayıp. Tabiki ligde
puan kayıpları olacak ama böyle bir maçta 2 puan kaybetmek oyuncularımı ve beni üzdü. Şunu belirtmek isterim ki Konyaspor ligde Süper Lig'e direkt çıkacak ilk iki takımdan birisi olacaktır" dedi.
Yeşil-beyazlı oyuncu Ömer ise çok iyi hazırlandıkları bir maçta 2 puan kaybetmenin kendilerini çok üzdüğünü ifade ederek, ilerideki maçlardan iyi sonuçlar almak için çalışacaklarını söyledi.
(MÇ-FM-EYB-S)