Fenerbahçe'nin 43 Yıllık Kupa Hasreti Bitti

Teknosa Türkiye Kupası'nda, 11 yıl aradan sonra finale çıkan Fenerbahçe Ülker, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 72-68 mağlup ederek 43 yıllık kupa hasretine son verdi

Teknosa Türkiye Kupası'nda, 11 yıl aradan sonra finale çıkan Fenerbahçe Ülker, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 72-68 mağlup ederek 43 yıllık kupa hasretine son verdi. Adana Valisi İlhan Atış, Fenerbahçe Ülker'in kupasını, takım kaptanı Damir Kaan Mrsic'e verdi. Sarı-Lacivertli oyuncular ve teknik heyet kupa coşkusunu, salondaki taraftarlarıyla paylaştı.
Fenerbahçe Ülkerli Mirsad Türkcan, kupadaki ilk iki rakiplerinin çok güçlü olduğunu belirterek, "ikisi de Eurolig takımları, Ama biz onları yenip finale yükseldik. Bu maçın da kolay olmayacağını biliyorduk. Ona göre hazırlandık. Bugün çok iyi mücadele edip galip geldik. Şampiyon olduğumuz için çok mutluyum" dedi.
Semih Erden ise 43 yıllık Türkiye Kupası hasretini bitirdikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, "İki gün ardarda maç yaptık. Bu nedenle biraz yorgunluk vardı. Ama iyi mücadele edip kupayı aldığımız için mutluyuz" diye konuştu.