Bursasporlu Taraftarların Hakemlere Olan Tepkisi Sürüyor

Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Ligi'nde oynadıkları karşılaşmalarda hakem hataları sebebiyle elenerek, puan kaybettiklerini iddia eden Bursaspor taraftarlarının tepkisi devam ediyor.

Atatürk Stadyumu önünde toplanan 100 kadar Bursaspor taraftarı basın açıklaması yaparak tezahüratlar ile tepkilerine devam etti. Son zamanlarda ayyuka çıkan hakem hataları ile şaşkına döndüklerini belirten Teksaslı Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz, "3 İstanbul takımının tayin ettiğini düşündüğümüz hakemler sebebi ile MHK, verdikleri abartılı cezalar iel TFF, gözümüzdeki az olan itibar ve değerlerini yitirmişlerdir. Güven ortamı oluşturmak yerine, TFF ve MHK karşısında sessiz kalmak İstanbul
uşaklığını kabul etmek anlamına gelir. Anadolu'dan şampiyon çıkma ihtimali bile İstanbul'u ve bazı kurumları rahatsız etmiş olmalı ki, çeşitli ayak oyunları oynanmaya başlanmıştır. Başta sayın Başkanımız İbrahim Yazıcı olmak üzere, kentin dinamiklerini buayak oyunlarının üzerine gitmeye davet ediyoruz. Bursaspor'un geleceğiyle oynayanlara karşı sessiz kalmayacağız" dedi. Taraftarlar açıklamanın ardından olaysız bir şekilde dağıldı.