Trabzonspor Duruldu

Uzun bir aradan sonra Hüseyin Avni Aker'de taraftarıyla buluşan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda elediği İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a ligde takıldı.

Uzun bir aradan sonra Hüseyin Avni Aker'de taraftarıyla buluşan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda elediği İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a ligde takıldı. Bordo-mavili takım sahasında çok önemli 2 puan bıraktı.
Olmayınca olmuyor diyen Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, maçın ardından kısa bir açıklama yaptı. Şans fak faktörünün yanlarında olmadığını belirten Şener, gelecek haftalarda bu maçın telafisini sağlayacaklarını söyledi.
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise kazanmaları gereken bir maçta puan bıraktıklarını belirterek, "Bugün sahamızda kazanmamız gereken bir maçta berabere kaldık. Bizim için önemli bir kayıp, oyun olarak rakipten üstündük ama kendi oyunumuzun altında kaldık. Rakibin katı savunmasına rağmen gol pozisyonları bulduk ama atamadık. Üzgünüz, kazanmak ve mutlu olmak istiyorduk ama başarılı olamadık. Futbolun içerisinde gol kaçırmak var. Bugün hepsi oldu. İyi vuruşlar direğe vurdu, kaleciye çarptı. Bunun
adını şansızlık da, beceriksizlik de koyabilirsiniz. Bulduğumuz pozisyonları gole çeviremedik" dedi.
"Bugün hücumda etkinsizlik vardı" diyen Güneş, Teofilo'nun da beklediklerinin altında oynadığını sözlerine ekledi.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Trabzonspor karşısında iyi bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, "Şubat ayı içerisinde rakibimizle üçüncü maçımızı oynadık. İkinci yarının formda olan takımı karşısında iyi futbol oynadık. Saha şartları oldukça kötüydü. Çok basit top kayıplarına rağmen mücadeleyi iyi yaptık. Önemli olan böyle bir deplasmanda oyuncularımızın arzusu ve isteğiydi. Buda beni memnun etti. Rakibin taktiksel değişikliği karşısında bizde gerekli değişiklikleri
yaptık. Trabzonspor'a kupada ve ligde başarılar diliyoruz. Ben bugüne kadar hakemler hakkında hiç konuşmadım, yine konuşmam. Ancak maçın ilk yarısında Herve Tum, kırmızı kartla oyundan atılmalıydı" diye konuştu.
Trabzonspor kalecisi Onur ise çok zor bir müsabaka oynadıklarını belirterek, "Çok zor saha şartlarında oynadık. Onlar için büyük bir şans ama bizim için önemli bir kayıp. İnşallah bu puan kaybını önümüzdeki maçlarda telafi edeceğiz. Üstümüzdeki takımlar puan kaybettiği sürece şampiyonluk iddiamızın devam edeceğini düşünüyorum" dedi.
Trabzonspor gibi bir takım karşısında zor bir maç oynayacaklarını biliyorduk diyen Barbosa ise oyunu önde tutmakta zorlandıklarını bunun sonucunda da sahadan beraberlikle ayrıldıklarını söyledi.