Robinho sahaya helikopterle indi

Manchester City'den Brezilya'nın Santos kulübüne transfer olan Robinho muhteşem bir törenle karşılandı.

Robinho'yu, eski kulübü Santos'un Vila Belmiro Stadı'nda 15 bin taraftar bekliyordu. Manchester City'den 6 aylığına kiralanan yıldız futbolcu, stada helikopterle indirildi. Robinho'nun yanında, futbol efsanesi Pele de vardı.

YENİ FORMA NUMARASI: 7

Santos'ta 7 numaralı formasına yineden kavuşan Robinho, taraftara küçük bir gösteri sergiledi.

Ünlü bir Brezilyalı müzik grubu ile birlikte sahneye çıkan Robinho, taraftara 6 aydan daha uzun süre Santos forması giyebileceği mesajı verdi.

BURASI BENİM EVİM

Robinho,"böylesine sıcak karşılandığınız bir takıma geldiğinizde hedefiniz uzun süre burada kalmaktır. Santos başkanı kontratımı 4 yıl daha uzatmak isterse benim için sorun olmaz. Burası benim evim. Santos'u ve Santos için oynamayı çok seviyorum" dedi.

Robinho, görkemli karşılaşma töreni sonrası basının karşısına geçti. Yıldız futbolcu, uzun yıllar Santos'ta kalmak istediğini söylese de Manchester City kapısını kapatmamaya da özel önem gösterdi.

ÇOK MUTSUZDUM
Robinho,"Real Madrid'de çok mutsuzdum ve kulübü kötü şekilde terkettim. Yönetim ile aramda büyük anlaşmazlıklar vardı. Kulüplerini çok seven Real Madridliler asla neler yaşadığımı anlayamaz. Manchester City de ise kimseyle problemim olmadı. Kulüp yönetimi, kariyerim kötü giderken bana yardım etti. Kiralanma isteğimi olumlu karşıladı. City yönetimi ile son derece iyi ilişkilerim var” şeklinde konuştu.

Robinho, City'de gelecek 6 ay boyunca kazanacağı paranın tamamını Santos'tan alacak. Ünlü futbolcunun ağustos ayında Manchester'a dönüp dönmeyeceğini ise zaman gösterecek.