FIBA heyeti Ankara Arena'yı ziyarete geldi

FIBA İnşaat Uzmanları Pierre Epars ve Pascal Sordet ile birlikte TBF Heyeti bugün Ankara Arena'da incelemelerde bulundular.

Yapımı devam eden Ankara Arena'da bugün gerçekleştirilen ziyarete FIBA İnşaat Uzmanları Pierre Epars ve Pascal Sordet ile birlikte TBF Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Yüce, TBF Genel Sekreteri Ali Özsoy, 2010 Etkinlik Direktörü Emin Balcı, 2010 Ankara Koordinatörü Ziya Pala, TBF Mimari Danışmanı Ersin Ersoy, Türkerler İnşaat Genel Müdürü İbrahim Karadeniz, Yazgan Mimarlık ve Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkilileri katıldı.

Heyet, ilk olarak ziyaretine Ankara Arena Otoparkı'ndan başladı. Oldukça detaylı bir inceleme yapan konuklar, inşaat yetkililerinden salonun bu bölümündeki çalışmaların gidişatı ve Şubat ayı itibariyle bitirileceği yönünde bilgiler aldılar.

Otoparkın ardından heyet yüzde 80'i tamamlanmış olan salonda incelemeler gerçekleştirdi. VIP alanları ile birlikte tribünler, soyunma odaları, basın çalışma merkezi, antrenman salonu gezildi. Çatı ile ilgili olarak da incelemelerde bulunan FIBA yetkilileri, bu gözlemlerin ardından yaptıkları değerlendirmede çalışmaların olumsuz hava şartlarına rağmen planlanana yakın düzeyde ilerlediğini ve test etkinlikleri için halen yeterli sürenin olacağını vurguladılar.