Fenerbahçe'ye pahalıya patlar

Forma giymekte acele eden Lugano'nun bu davranışı Fenerbahçe'ye pahalıya patlayabilir.

Forma giymek için acele eden Uruguaylı oyuncu, Lille karşısında maçın 8. dakikasında attığı depar sonrası yerde kalıp 9. dakikada oyun dışına alınmıştı. Lugano'nun arka adalesindeki yırtığın nüksetmesinden ve sahalara dönme süresinin bir önceki sakatlığına oranla daha uzun olmasından korkulurken, sakatlığının nüksetmediği kaydedildi. 1.5 cm'lik yırtığın ardından 3 hafta oynayamayacağı açıklanan, ancak cesur bir kararla 8 gün içinde takımla idmanlara çıkan ve 11. gününde iyileşip kendi isteğiyle de Lille maçında oynamak isteyen, teknik direktör Daum ve sağlık heyeti ile görüşüp kendisini iyi hissettiğini bildiren Lugano, sahaya erken dönmenin bedelini ağır ödeyebilir.

Savunma oyuncusunun arka adalesinde zorlamaya bağlı sakatlık yaşadığı, ayrıca, ani depar nedeniyle kasığında da problem bulunduğu ve son durumunun yapılacak kontrollerin ardından netleşeceği belirtildi. Bursaspor maçında riske edilmeyecek olan Lugano, tedavi sürecine göre son durumuna bakılıp Lille rövanşında oynayıp oynayamayacağına karar verilecek.

Fenerbahçe'nin bugünkü çalışmasına Lugano katılmazken, bu oyuncunun yanı sıra Guiza, Santos ve Lille'e götürülmediği için takımdan ayrı sabah çalışan Gökhan Ünal da antrenmanda yer almadı.

Lille maçının son dakikalarında sakatlanan Alex ise sahaya çıkıp rejenerasyon yaparken, bu oyuncunun durumunun iyi olduğu bildirildi.