Tff 3. Lig ekiplerinden Malatya Belediyespor hazırlıklara başladı

TFF 3. Lig 5. Klasman Grubu takımlarından Malatya Belediyespor, Batman Petrolspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Yeşiltepe Malatya Belediyesi Tesisleri'nde, Teknik Direktör Nihat Balan yönetiminde çalışan Turuncu-yeşilli takımda hafif sakatlıkları bulunan kaptan Engin Fırat ve Malatyaspor'dan takıma yeni katılan Volkan Aydın takımla birlikte çalıştı. Sezonun ilk yarısında sakatlanan Volkan Keskin fizik tedavilere başlarken, kampta sakatlanan Gökhan Erdöl'ün salonda çalışmalara başladığı kaydedildi.
Antrenman öncesinde futbolcularla bir toplantı yapan Teknik Direktör Nihat Balan'ın futbolculara "Oynadığımız 2 maç geride kaldı. Bundan sonra önümüze bakmamız gerekiyor. Disiplinli ve mücadeleci oyunumuzu sürdürmeliyiz" dediği öğrenildi.

Öte yandan takımın genç orta saha oyuncusu Vedat Taşdemir, "İlk iki maça hedef maçı olarak bakıyorduk. Zorlu maçlardan galip geldiğimiz için mutluyuz. Bu haftayı bay geçireceğiz. 2 gün izin yaptık, fizik olarak da kendimizi toparladık. Batman Petrolspor maçına da en iyi şekilde hazırlanıp, galip gelmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Takımın defans oyuncularından Yunus Emre Eserdi ise, Ekstra Play-off'lara gitmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Genç futbolcu, ilk 2 haftayı kayıpsız atlatmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, "Devre arası fikstür çekildiğinde, zorlu bir fikstür olduğunu gördük. Ancak zorlu 2 maçı kayıpsız geçtik. Özellikle kendi sahamızda puan kaybına tahammülümüz yok. Deplasman maçlarından da en iyi sonuçla dönmek için elimizden geleni yapacağız. Bu gruptan şampiyon olarak Ekstra Play-off'lara gitmek istiyoruz" diye konuştu.