Fenerbahçe Lille ile karşılaşacak

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde Fransa deplasmanında Lille ile saat 20.00'da karşılaşacak.a

2.tur ilk maçında Lille Metropole Stadyumu'nda Fransız ekibine konuk olacak Fenerbahçe İstanbul'daki rövanş mücadelesi için avantajlı bir sonuç arayacak.

Lille kentindeki Lille Metropole Villeneuve d'Ascq Stadı'nda TSİ 20.00'de başlayacak maçı, İspanyol hakem Eduardo Iturralde Gonzalez yönetecek.

Maçın rövanşı 25 Şubat Perşembe günü İstanbul'da oynanacak ve kupada 3. tura yükselecek ekip belli olacak.

Lille ile oynayacak maçın İstanbul'daki son hazırlığında Lugano ile Emre Belözoğlu takımdan ayrı çalıştı. Sol arka adalesinde ödem oluşan Emre, tedbir amaçlı dinlendirilirken, oynayıp oynamayacağına ise maç saatinde karar verilecek. Lugano ise arka adelesindeki 1.5 cm'lik yırtığa rağmen hızlı bir şekilde iyileşti ve Lille karşısında ilk 11'de yer alması bekleniyor. Teknik direktör Daum'un iyileşen Lugano'nun takıma dönmesiyle Deniz'i yedeğe çekeceği ve hem taktik gereği hem de daha dinlenmiş durumda olan Guiza'yı ilk 11'de oynatarak Semih'i yedek soyunduracağı öğrenildi.

Lille'de ise iki önemli eksik var. Lisansı Fenerbahçe ile oynanacak her iki Avrupa kupası maçı için yetiştirilemeyen Ricardo Costa'nın haricinde Brezilyalı forvet oyuncusu De Melo'nun bugünki maçta forma giymesi zor görünürken, Boulogne maçında riske edilmeyen Chedjou, Hazard ve Frau'nun hazır olacağı ve uzun bir süredir Ligue 1'de başarılı grafik çizen Lille'in iskelet kadrosu ile maça çıkacağı belirtildi.

MUHTEMEL 11'LER

LILLE:
Landreau
Debuchy
Rami
Chedjou
Beria
Balmont
Mavuba
Cabaye
Hazard
Frau
Gervinho

FENERBAHÇE:
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Lugano
Bilica
A.Santos
M.Topuz
Cristian
Emre(Selçuk)
Özer
Alex
Güiza

STAT: Lille - Metropole
SAAT: 20.00
YAYIN: STAR TV
HAKEM: Eduardo Iturralde Gonzalez (İspanya)