Yazıcı'dan Ceza Açıklaması

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen 15 günlük hak mahrumiyeti cezasının doğruları söylemesine engel olamayacağını belirtti

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen 15 günlük hak mahrumiyeti cezasının doğruları söylemesine engel olamayacağını belirtti.

TFF ve PFDK tarafından 15 günlük hak mahrumiyeti cezası verilen Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Fenerbahçe ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçından sonra yaptığı eleştirilerde tamamen haklı olduğunu ifade etti. Bursaspor'un Başkanı olduğu sürece kentin ve takımın geleceğiyle kimsenin oynamasına izin vermeyeceğini ifade eden Yazıcı, "Bursaspor 47 yıldır nasıl varsa bundan sonra da aynen var olacaktır. Verilen hak mahrumiyeti cezası ne benim, ne de diğer yönetici arkadaşlarımızın doğruları söylemesinde mani olacak. Biz hakkımızı korumaya kalktıkça bazı güçler yolumuzu kesmeye çalışıyor. Ama yazılan bu senaryolar bizi korkutamaz. Benim isyanım sadece Bursaspor için değil tüm Anadolu kulüpleri adınadır. Avrupa'nın en değerli 5. ligi haline gelen Turkcell Süper Lig'de daha adil Fair-play içinde karşılaşmalar yaşanması en büyük isteğimiz. Bu sadece kulüplerden beklenmemeli. Futbol ailesinin her kesimi elini taşın altına koymalı" dedi.