Rooney: Bir çok şey beni sinirlendiriyor

Şampiyonlar Ligi'nde dün akşam deplasmanda Milan'ı 3-2 yenen Manchester United'ın başarılı golcüsü Weyne Rooney, galibiyeti değerlendirdi.

Rooney maçın ardından Sky Sports'a yaptığı açıklamada, "İyi bir maçtı. Hayal kırıklığı yaratan bir başlangıç ama buna rağmen oyuna iyi geri döndük. Buraya gelmek oldukça zor ve ikinci yarıda büyük bir adım attık ve bu maçı kazanmayı tamamen hakettik. Genel olarak iyi olan takım kazanmayı haketti" ifadelerini kullandı.

İlk yarının bitiminde hayal kırıklığına uğradığını söyleyen Rooney, açıklamalarına şu şekilde devam etti: Kendisini neyin sinirlendirdiği hakkındaki soruya Rooney, "Bir çok şey. Söylemek istemiyorum ama bazı insanlar işlerini doğru yapmıyor. Herkes hayal kırıklığına uğrar. Bugün takımıma kazanmak için yardım ettim."

2 gol yemelerinin hayal kırıklığı olduğunu söyleyen Rooney, "İkinci golü yemek gerçekten hayal kırıklığıydı ama San Siro'da alınan 3-2'lik galibiyet iyi bir sonuçtur" şeklinde konuştu.

Rooney son olarak David Beckham'ın Capello önündeki performansı için; "David Beckham'ın sahip olduğu kaliteyi görebilirsiniz. Onun deneyimleri, serbest vuruşları, ceza sahasın içindeki topları, Beckham iyi bir oyuncu ve bu akşam çok güzel oynadı" dedi.