Manisaspor, Sivasspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Turkcell Süper Lig'in 22. haftasında Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Manisaspor, hazırlıklarına devam ediyor.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde teknik direktör Reha Kapsal yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşusu ve açma germe egzersizleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde oyuncular çift kale maç oynandı. Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kapsal, her maçın kendine has zorluğu olduğunu belirterek, "13 tane maçımız var. Hepsi birbirinden zor maçlar. Baktığımızda her takımın ligde bir iddiası var. Kimi üst sıralara kimiler şampiyonluklara kimi UEFA'ya kimi ise küme düşmemek için veya sezon planlamalarını hedeflediği yerde bitirmek istiyor. Herkesin ayrı ayrı hedef ve planları var. Son haftalara girdiğimizde takımlar planlarını gerçekleştirebilmek için sahada daha motiveli daha zorlu maçlar oynuyor. Çünkü ligin son devresi ligin boyu kısaldıkça tabi sıkıntıda artıyor. Sivasspor maçı bizim için zor bir deplasman. Bulunduğu konum kimseyi yanıltmasın. Son iki haftada 4 puan aldılar. İki tane final maçı diyebileceğimiz Denizlispor ve Diyarbakırspor maçlarından 4 puan aldılar. Bizim içinde zor bir maç çünkü eksiklerimizde var. Isaac yok, Eren 4 sarı kart, İlker'in durumuda belirsiz yarın belli olacak. 3 tane önemli oyuncumuzdan eksik mücadele edeceğiz. Ama sonuçta biz sahaya 11 kişi çıkıyoruz Manisaspor olarak demek ki eksiğimiz yok. Bizim oradan tek düşüncemiz galip gelmek. Bunun için oraya gidiyoruz. Her maça nasıl hazırlanıyorsak aynı şekilde hazırlanıyoruz" dedi.

Manisaspor'un orta saha oyuncularından Mehmet Nas ligdeki konum itibari ile Sivasspor'un kendilerinin rakibi olduğunu ifade ederek, "Bizim için bu hafta şanssız bir beraberlik oldu. Ama şuandan itibaren Fenerbahçe maçı geride kaldı. 2 gün sonra zorlu bir Sivasspor maçımız var. O maçtan 3 puan ile dönmek istiyoruz. Ligde haftalar azalmaya başladı. Alttaki takımlar birbirine çok yakın. En azından bir galibiyet alıp üst sıralara çıkmak istiyoruz. Daha sonra stressiz sıkıntısız günler gelecek diye
düşünüyorum" diye konuştu.
Sivasspor maçında kart cezalıları Isaac ve Eren forma giyemeyecek. Sakatlıkları süren Tufan, Dixon maç kadrosunda yer alamazken, İlker'in durumu perşembe günü belli olacak.