Diyarbakıspor, Denizlispor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

Diyarbakırspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Doğan, antrenmana geç gelen Diallo'yu yan saha gönderdi.

Diyarbakıspor, Turkcell Süper Lig'in 22. haftasında sahasında oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından düz koşu ve taktik ağırlıklı çalıştılar. Doğan, antrenmana geç katılan Diallo'yu antrenmana almadı. Diallo, yan sahada takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Teknik Direktör Ziya Doğan, bu hafta Denizlispor ile önemli bir maç oynayacaklarını ifade ederek, "Lig uzun bir maraton. Önümüzdeki her maçı kazanmak istiyoruz. Futbolda her türlü sonuç var. Alınacak kötü sonuçlar dünyanın sonu değil. Ancak rakibimize göre avantajlı durumdayız. Karamsarlığı üzerimizden atmalıyız. İkinci yarıda daha güzel futbol oynuyoruz. Son oynadığımız Sivasspor maçında da iyi pozisyonlar ürettik. Takım oyununu her geçen hafta daha iyi oynuyoruz. Ancak zaman zaman bu oyun sonuca yansımıyor "dedi.

Doğan, Diallo konusunda ise, "Çok önemli maçlar öncesinde Diallo gibi oyuncuların disiplinsizliklerine tahammülümüz yok. Özellikle yabancı oyuncular izin aldıklarında kendilerine göre davranıyorlar. Sürekli geç geliyorlar. Takımımda disiplinsizliğe izin vermem. O nedenle de Diallo'yu yönetime rapor edeceğim. Diyarbakırspor'u profesyonel bir takım havasına sokmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.