Çorum Belediyespor'da Hedef 3. Lig

TFF 3. Lig terfi maçlarına katılma hakkı kazanan Çorum Belediyespor'da hedef 3. Lig olarak belirlendi.

Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zekil Gül, teknik heyet ve futbolcular Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü ziyaret etti. 1. Amatör Küme'de şampiyon olan takımı tebrik eden ve takım oyuncularına biner TL prim veren Başkan Muzaffer Külcü, takımın 3. Lig'e çıkması halinde ise 100 bin lira prim vereceğini açıkladı.

Çorum Belediyespor'un ilk kez şampiyon olduğunu dile getiren Külcü, 3. Lig terfi maçlarında da aynı başarıyı beklediklerini belirtti.

Belediye olarak asli görevlerini en iyi şekilde yaptıklarını ve bunun yanında spora da büyük önem verdiklerini kaydeden Külcü, Belediyespor'un 849 lisanslı sporcusunun bulunduğunu, ferdi sporlarda da sürekli madalyalar alarak başarılara imza attığını anlattı.

Ziyarette Kulüp Başkanı Zeki Gül, şampiyonluk kupasını Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye armağan ederken, tüm sporcuları ve teknik heyeti tek tek tebrik eden Başkan Külcü de, şampiyonluktaki katkılarından dolayı Zeki Gül, antrenör Cemalettin Hoşgör, takım kaptanı Ali Uyar ve gol kralı Mustafa Veran'a plaket verdi.