Bursaspor Taraftarı MHK'yı UEFA'ya Şikayet Etti

Oynadığı son 3 maçta hakem hataları sebebiyle Ziraat Türkiye Kupası'ndan elendiklerini Turkcell Süper Ligi'nde ise puan kayıpları yaşadıklarını iddia eden Bursasporlu taraftarlar, Merkez Hakem Komitesi'ni UEFA'ya şikayet etti

Oynadığı son 3 maçta hakem hataları sebebiyle Ziraat Türkiye Kupası'ndan elendiklerini Turkcell Süper Ligi'nde ise puan kayıpları yaşadıklarını iddia eden Bursasporlu taraftarlar, Merkez Hakem Komitesi'ni UEFA'ya şikayet etti.

Son 3 maçta yaşananların karanlıkta kaldığını ifade eden Bursaspor taraftarları UEFA'yı mail yağmuruna tuttu. Mailde, "Türkiye'deki en büyük spor olayı olarak değerlendirilen Turkcell Süper Ligi'nde yaklaşan final haftalarından dolayı takımımız tüm futbol dünyasının ilgisini çekmiştir. Bursaspor, Türk futbolunun gizli kanunlarını yıkmaya çok yakın. Bir Anadolu kulübü ligde şampiyonluk kupasını kaldıracak. Şüphesiz ki bu Türk futbol tarihinin en önemli gelişmelerinden biri olacaktır. Ama kimin için ? Kim bunun gerçekleşmesinden memnun kalacaktır ? Sizler Bursaspor'un son karşılaşmalarını incelerseniz, yeşil sahadaki kara oyunları göreceksiniz. Hakemlerin sergilediği provokatif yönetimden dolayı Bursaspor camiasının tepkisine verilen cezayı incelediğinizde, saha dışındaki kara oyunları görebileceksiniz. Biz sadece adaletli bir ortam istiyoruz, savaşabilmek için. Başka hiç bir beklentimiz yok" denildi.