Yalovaspor'da istifa şoku yaşanıyor

Uzun süredir maddi sıkıntılarla boğuşan TFF 2. Lig 1. Klasman Grubu takımlarından Yalovaspor şok bir istifa ile sarsıldı.

Yalovaspor Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Bilgi, sağlık problemlerini gerekçe göstererek istifa ettiğini açıkladı. Yalovaspor tesislerinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir basın açıklaması yapan Bilgi, dört damarının değiştiğini ve hastalıklarla boğuştuğunu dile getirerek, "Artık Yalovaspor'un heyecanını daha fazla taşıyamayacağım" dedi.

30 yıldır Yalovaspor camiası içinde olduğunu ve takıma hizmet verdiğini dile getiren Yalovaspor Başkanı Alaattin Bilgi, "Zeytinburnuspor maçında 2-0 galip durumdayken 3-2 mağlup olmamız beni çok rahatsız etti. Şu anki sıhhatim 30 yıldır içinde bulunduğum camiayı yönetmeye müsait değildir. Hastayım. 4 damarım değişmiş durumda. Bugüne kadar Yalovaspor'a hizmet etmiş yönetim kurulundaki arkadaşlarıma teşekkürü borç biliyorum. Bize bugüne kadar maddi ve manevi destek veren AKSA'ya, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'a, yönetim kurulu üyemiz Ahmet Özsümer'e ve Hasan Kızılkaya'ya, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'na ve geride bıraktığım tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma, taraftarlarımıza ve Yalovalılara saygılarımı sunuyor, bizi destekledikleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.