Masa Tenisi Milli Takımı Katar'a Gitti

Masa Tenisi Milli Takımı Katar'da, 17-21 Şubat tarihleri arasında yapılacak, Pro Tour Katar Açık Turnuvası'na katılmak üzere bu ülkeye gitti

Masa Tenisi Milli Takımı Katar'da, 17-21 Şubat tarihleri arasında yapılacak, Pro Tour Katar Açık Turnuvası'na katılmak üzere bu ülkeye gitti. Bayan ve erkeklerde mücadele edecek milli takım, burada alacağı dereceye göre 2012 Londra Olimpiyat Oyunları için puan alacak.

Masa Tenisi Milli Takımı kafilesi, Katar'da düzenlenecek Pro Tour Katar Açık Turnuvası'na katılmak üzere bu ülkeye gitti. Harun Karaca'nın başkanlığını yaptığı kafilede, Sabahattin Sabrioğlu ve Chao Jıang antrenör, Bora Vang, Ahmet Li, Melek Hu ve Şirin He sporcu olarak yer aldılar.

Türkiye Masa Tenisi Federasyon Başkanı Oktay Çimen konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, bu tür turnuvalara milli takımının mutlaka katılarak yer alacağını söyledi. Çimen, milli takımın çalışmalarını yoğun şekilde Türkiye'de ve Çin'de sürdürerek, önemli müsabakalara hazırlanmakta olduklarını belirtti. Özellikle Çin'de yapılan hazırlıkların daha verimli olduğuna dikkati çeken Çimen, sporcuların burada daha iyi partnerler ve antrenörlerle çalışma fırsatı bulduklarını ifade etti.