Şampiyon Kızlar Otomobillerine Kavuştu

Karatede Avrupa Şampiyonu olan Şeyda Burucu ve Büşra Tosun'a, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Hendek Belediyesi otomobil hediye etti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ile birlikte Ümit Genç Avrupa Karate Şampiyonası'nda +60 kiloda Avrupa Şampiyonu olan Büyükşehir Belediyespor Kulübü Sporcusu Şeyda Burucu'ya ve 54 kiloda yine Avrupa Şampiyonu olan Hendekspor Kulübü Sporcusu Büşra Tosun'a araba hediye etti. Şeyda Burucu'nun arabasını Zeki Toçoğlu hediye ederken, Büşra Tosun'un hediyesini ise Ali İnci verdi. Chery Kimo marka arabaları sporculara takdim eden başkanlar, sporcuları, ailelerini ve antrenörlerini tebrik ettiler.

Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'nın önünde gerçekleştirilen programa Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Karate Milli Takımı Teknik Direktörü İbrahim Erçin ve milli takım yöneticileri katıldı. Gerçekleştirilen programda bir konuşma yapan Başkan Zeki Toçoğlu, sporcuların kendilerini gururlandırdığını söyledi.

Spora desteklerinin devam edeceğini ifade Başkan Zeki Toçoğlu, "Şeyda ve Büşra bizleri sevindirdiler. Sporcularımızın başarılarıyla gurur duyuyoruz. Şimdi onlardan dünya şampiyonluğu bekliyoruz. Onlar başarı çıtasını yükseltti mi bizler de hediyelerimizin büyüklüklerini artıracağız" dedi.

Sporcuları kutlayan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ise, "Başarılı sporcularımızı kutluyorum. Spora destek vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.
Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan da sporcuları kutlarken, sporculara destek veren Zeki Toçoğlu ve Ali İnci'ye teşekkür etti.