Gökhan Ünal Süper Lig'de F.Bahçe formasıyla golle tanıştı

Gökhan Ünal Fenerbahçe formasıyla Turkcell Süper Lig'de golle tanıştı.

Gökhan Ünal bu sezon Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de 3 maça çıkarken ligin ilk yarısında Trabzonspor formasıyla 13 maçta 2 gol atmıştı.

Ankara'dan başka deplasmanı yok!

Süper Lig’in 21.haftasında deplasmanda Manisaspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe bu maçla birlikte Ankara dışındaki deplasman maçlarını tamamladı.

Kalan 13 haftada 2 kez Ankara deplasmanına (25.haftada Gençlerbirliği ve 33.haftada Ankaragücü) gidecek Fenerbahçe diğer maçlarını İstanbul’da oynayacak.

Fenerbahçe’nin İstanbul’da B.Belediyespor, Galatasaray ve Kasımpaşa maçları kalırken Ankaraspor ile yapacağı karşılaşmada hükmen galip sayılacak.

Fenerbahçe, Manisaspor ile Süper Lig'de oynadığı 8. maçta 4. kez puan kaybı yaşadı. Oynanan 8 maçta 4 galibiyet alan Fenerbahçe rakibiyle 3 kez berabere kaldı 1 kez yenildi.

Manisaspor'a karşı Süper Lig tarihindeki ilk ve tek yenilgisini 2005-06 sezonunun 30.haftasında deplasmanda 5-3'lük skorla alan sarı-lacivertli ekip daha sonra oynanan 6 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik elde etti.

Manisa’da oynanan 4 maçta 1 kez Fenerbahçe, 1 kez Manisaspor kazanırken, 2 maç berabere bitti. Manisa'da oynanan 4 lig maçında toplam 19 gol (Fenerbahçe 9 gol, Manisaspor 10 gol) atıldı.

Süper Lig'de bu sezon 19 maçta görev yapan Cristian Baroni 2. golünü Manisaspor karşısında buldu. Brezilyalı oyuncu bu sezon 2 golünü de deplasmanda atarken ilk golünü 1-1 biten maçta Kayserispor karşısında atmıştı.

Fenerbahçe deplasmanda oynadığı Manisaspor maçında 728 kez pas yaparken 592 tanesinde isabet sağladı ve bu sezon Süper Lig'de en çok isabetli pas yaptığı maçını oynadı.

Castrol Analizlerine göre %81 isabetli pas yüzdesi yakalayan Fenerbahçe maç boyunca attığı 21 şutun 10 tanesinde isabet sağladı. Manisaspor ise 368 pasta 226 kez isabet sağlarken %61 başarı oranı yakaladı.