Kasımpaşa, Ankara'dan Mutlu Dönüyor

Turkcell Süper Lig'in 21. haftasında Kasımpaşa, deplasmanda Gençlerbirliği'ni her iki devrede bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, çok kötü bir oyunun ardından mağlubiyeti hakettiklerini söyledi. Cavcav, maçlarını yeniden Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynamak istediklerini ifade ederek, "Biz, Yenikent ASAŞ Stadı'nda keyfimiz için oynamıyoruz. 19 Mayıs'ın zemini düzelene kadar buraya geldik. 2 hafta sonraki Ankaragücü maçını 19 Mayıs Stadı'nda oynamak istiyoruz" dedi. Cavcav, Alman teknik direktör Thomas Doll ile Çarşamba günü sözleşme için görüşüceklerinin altını çizerek, "Thomas Doll ile devam etmek istiyorus. Ama günün şartları ne gösterir bilemem" ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, ligdeki gelecekleri adına önemli bir maç oynadıklarını belirterek, "Bizim için yukarılara çıkma ya da aşağıra kalma maçıydı. Güçlü bir rakibe karşı oynadık. Böyle güçlü bir takıma karşı galibiyet almak takımım adına çok olumlu. 3 haftadır öne geçmemize rağmen kazanamıyorduk. Bu hafta sonucu almayı bildik. Çok güzel bir haftayı geride bırakıyoruz. Bugünkü gibi güzel bir zeminde oynadığımız zaman yenemeyeceğimiz takım yok" ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği Yardımcı Antrenönü Serdar Dayat ise, istenilen oyunu sergileyemediklerini belirterek, "Futbolun gereklerini yapmayınca kazanamazsınız. Bugün gerekli mücadeleyi göstermedik. Kasımpaşa bileğinin hakkıyla 3 puanı aldı.
Kasımpaşa'nın golcü oyuncusu Cenk İşler, son haftalarda şanssız mağlubiyetler alarak ligin ikinci yarısına kötü bir giriş yaptıklarını hatırlatarak, Gençlerbirliği gibi güçlü bir takım karşısında aldıkları galibiyetin üst sıralara doğru yükselme yolunda çok önemli olduğunu söyledi.

Kırmızı-siyahlı ekibin genç futbolcusu Sebahattin Usta, kendi taraftarlarının önünde Kasımpaşa karşısında mağlup oldukları için üzgün olduklarını kaydetti.
Öte yandan uçağa yetişmek için acele bir şekilde stattan ayrılan Thomas Doll, basın toplantısına katılmadı.
(EKO-EYB-EYB-S)