Galatasaray İçin Klip Çekti

Fanatik Galatasaray taraftarı olan şarkıcı Ercan Avşar, yeni albümü Kül Rengi'nin çıkış parçası olan 'Aşk Pazarda Satılmaz Ki' şarkısını Sarı-kırmızılılar için uyarladı.

İlk Albümü İyi ki Doğdun'u 2008 yılında müzikseverlerin beğenisine sunan Şarkıcı Ercan Avşar, ilk albümünde yaşadığı çıkışı, bu kez Kül Rengi adlı albümüyle sürdürmek istiyor. Fantezi müziğin buğulu sesi Ercan Avşar, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın da manevi desteğini alarak Kül Rengi albümündeki 'Aşk Pazarda Satılmaz Ki' adlı şarkısına, Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazandığı dönemdeki başarısını animasyon klibine taşıdı. Klibin yönetmenliğini ise Cennet ve Araf filmlerini çeken yönetmen Biray Dalkıran yaptı.

Özellikle ünlü paylaşım sitesi 'facebook'ta büyük bir hızla dolaşan ve yakında müzik kanallarında da gösterilecek olan 'Aşk Pazarda Satılmaz Ki' şarkısı internet ortamında da tıklanma rekorları kırıyor.
Ercan Avşar, İbrahim Tatlıses tarafından kendi kuaför salonunda keşfedilmiş ve ünlü türkücü, Ercan Avşar için programında övgü dolu sözler sarf etmişti.