Süper Lig Yolunda Bucaspor'a Büyük Moral

Turkcell Süper Lig'e çıkma yolunda ardı ardına başarılı sonuçlar alarak Bank Asya 1

Turkcell Süper Lig'e çıkma yolunda ardı ardına başarılı sonuçlar alarak Bank Asya 1. Lig'de ikinci sıraya yükselen Bucasporlu futbolcular, 'İzmirim Card Spor Kulüplerine Destek Projesi' kapsamında İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından düzenlenen yemekte moral buldular. İzmir Ticaret Odası ve İZTO Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "Hiç stres yapmayın, beklentilerin üzerinde bir performansınız var. Bu yarışta sonuna kadar sizi destekleyeceğiz" dedi.
"İzmirim Card Spor Kulüplerine Destek Projesi" kapsamında İzmir kulüplerine destek başlatan İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı ile Türk Ekonomi Bankası, Bucasporlu futbolculara bir moral yemeği verdi. Yemeğe İzmir Ticaret Odası ve İZTO Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İZTO Yönetim Kurulu Üyesi Necmi Çalışkan, İZTO Vakfı Genel Sekreteri Levent Gökçeer, Bucaspor Başkanı Dr. Mehmet Bektur, Teknik Direktör Özcan Kızıltan, Bucasporlu yöneticiler, teknik heyet, futbolcular, TEB Ege Bölge
Yöneticisi Gökhan Sertsöz ile İZVAK Başkanı Erdoğan Tözge katıldı. Yemekte konuşan İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir'i bir marka kent ve dünya kenti yapmak için pek çok çalışma yaptıklarını belirterek, "Bu kapsama spor kulüplerimize vereceğimiz destek de giriyor. İzmir'in Süper Lig'de bir takımının olmaması en büyük eksikliklerimizden birisiydi. 2005'den bu yana İZTO olarak kulüplerimize 1,5 milyon TL'ye yakın destek verdik. Bu sezonda Türk Ekonomi Bankası ile sosyal sorumluluk
projelerimiz için çıkardığımız TEB Bonus İzmirim Card ile İzmir'deki tüm kulüplerimize yönelik bir destek projesi başlattık. Kampanya ile kulüplerimize destek vermeye başladığımızdan bu yana takımlarımızın performansındaki artış bizleri mutlu ediyor" dedi.
Bank Asya 1. Lig'de, 3 İzmir takımı arasında şu ana kadar en yüksek performansı gösteren takımın Bucaspor olduğunu belirten Demirtaş, "Sezon başında kimsenin sizden bu kadar yüksek beklentisi yoktu çünkü Bank Asya 1. Lig'e bu yıl çıktınız ama siz beklenenin çok ötesine ulaştınız. Açıkçası şampiyonluk beklentimizde yoktu. Bu nedenle sakın stres yapmayın. Bu yolda ilerlemeye devam edin. Biz sonuna kadar size destek olacağız" dedi. Bucaspor'un bu başarıya kısıtlı imkanlar içinde ulaştığını belirterek
Bucaspor Yönetimini de tebrik eden Demirtaş, lig yarışının sonuna doğru Bucaspor'un aynı performansı sergilemesi halinde destek verenlerin artacağını söyledi. İzmirim Card ile yapılan harcamaların yüzde 0.5'inin İZTO vakfına aktarıldığını ve buradan da performansları doğrultusunda kulüplere dağıtıldığını belirten Demirtaş, "Her galibiyetinizden sonra 10 bin 500 TL'yi hemen ödüyoruz. Desteğimiz sezon sonuna kadar sürecek. Bu hafta da Bolu deplasmanından galibiyetle dönmenizi bekliyoruz. Beklentilerimizi çok
aştınız umarım daha da aşar ve Süper Lig'e yükselirsiniz" dedi. Demirtaş, İzmirspor, Altay ve Bucaspor ile yapılan moral yemeklerinin Karşıyaka ve Altınordu ile de devam edeceğini sözlerine ekledi. Bucaspor Başkanı Dr. Mehmet Bektur ise aldıkları iyi sonuçlarla birlikte morallerinin daha da yükseldiğini belirterek, "Yaptığımız işten zevk almaya başladık" dedi.
İZTO Başkanı Ekrem Demirtaş'a ve TEB'e verdikleri destek nedeniyle teşekkür eden Bektur, "Sayın Demirtaş, İzmir'de maddi ve manevi en çok destek aldığımız isimlerin başında geliyor. Bir kez daha Sayın Demirtaş'a teşekkür ediyorum. Bu yemekte Bolu deplasmanı öncesi futbolcularımıza büyük moral oldu" diye konuştu.
Bucaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan da İZTO'dan aldıkları destekten çok mutlu olduklarını belirterek, "Sayın Demirtaş'a çok teşekkür ediyorum. Gösterdikleri başarı nedeniyle Aslan yürekli futbolcularımıza da teşekkür ediyorum. Bu başarıyı gösteren futbolcularımızın onurlandırılması bizi ayrıca mutlu etti" dedi.
Bucasporlu futbolcular da İZTO gibi kendilerine sahip çıkan kuruluşların artması halinde daha da büyük başarılar elde edeceklerini söyledi.