Serkan Balcı'yı Zirve Heyecanı Sardı

Teknik Direktörü Şenol Güneş'in takımın başına gelmesinden sonra ortaya koyduğu performans ile göz dolduran Serkan Balcı, Bursaspor maçını kazanmaları halinde zirveye doğru yaklaşmış olacaklarını söyledi

Teknik Direktörü Şenol Güneş'in takımın başına gelmesinden sonra ortaya koyduğu performans ile göz dolduran Serkan Balcı, Bursaspor maçını kazanmaları halinde zirveye doğru yaklaşmış olacaklarını söyledi.
Trabzonspor'un en istikrarlı futbolcularından olan ve teknik direktör Şenol Güneş'in vazgeçilmezleri arasında yer alan Serkan Balcı, ikinci yarıdan itibaren sergilediği performans ile göz dolduruyor. Hücuma ve savunmaya olan katkısıyla alkış toplayan başarılı oyuncu zirveye bir adım daha yaklaşma adına Bursaspor maçını kazanmaları gerektiğini belirtti.
Bursaspor'un iyi bir takım olduğunu belirten başarılı oyuncu, "Bursaspor iyi bir takım. Ligdeki durumlarına bakıldığı zamanda her şey anlaşılıyor. Bizim için gerçekten zor bir mücadele olacak. Kazandığınız takdirde ligdeki hedefleriniz daha çok artacak zirveye doğru yaklaşmış olacağız. Beraberlik ve mağlubiyette bizim için olumsuz neticeler olabilir. Biz kazanmak için Bursa'ya gideceğiz çünkü iyi bir takımımız var. Sahaya İyi konsantrasyon ve motivasyon ile çıkarsak Bursa'da güzel bir skor alacağımıza
inanıyorum" dedi.
"Bizim için Bursaspor'da kim oynayacak kim oynamayacak önemli değil" diyen Serkan, "Bursaspor'da kimin oynayacak-oynamayacak önemli değil. Kazanma arzumuz üst düzeyde olduğu zaman rakibin kim olduğu önemli değil. Biz iyi olduktan sonra gerisinin önemi yok" diye konuştu.