Konyaspor, Kartalspor Maçında 3 Puan Hedefliyor

Bank Asya 1. Lig'de Kartalspor ile karşılaşacak Konyaspor, hazırlıklarının Konya bölümünü tamamladı.

Bank Asya 1. Lig'de Kartalspor ile karşılaşacak Konyaspor, hazırlıklarının Konya bölümünü tamamladı.
Bank Asya 1.Lig'in 22. haftasında Pazar günü deplasmanda Kartalspor ile karşılaşacak Konyaspor, Konya'daki son çalışmasını yaptı. Teknik Sorumlu Mehmet Yıldırım gözetimindeki antrenmana kaleciler Haluk Tanrıseven, Eray Birniçan ile Ufukhan Bayraktar sakatlıkları nedeniyle katılmadı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, 5'e 2 pas çalışması ve oynanan oyunlarla devam etti. Antrenman kalelere şut çalışmasının ardından açma-germe hareketleri ile tamamladı.
Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar ve yöneticilerinde izlediği antrenman öncesi soruları yanıtlayan kaleci Recep Öztürk, İstanbul deplasmanından puanla dönmeyi hedeflediklerini söyledi. Kartalspor karşısında alınacak 3 puanla yeni bir galibiyet serisinin başlangıcını yapacaklarını anlatan Recep Öztürk, bunu başarmak için gayret göstereceklerini kaydetti. Hüsnü Özkara ve ekibinin ayrılmasının ardından Mehmet Yıldırım'la çalışmalara devam ettiklerini hatırlatan kaleci Recep, taraftardan da sabırlı olmalarını
istedi. Recep Öztürk, "Taraftarımız her zaman bizi destekliyor. İç sahadaki maçlarda bize güvendiklerini belli etsinler. Biraz sabırlı olsunlar, daha 13 hafta var hiçbir şey bitmiş değil. Buca takımı ile aramızda bir puan fark var. Buca'nın da bizimde zorlu maçlarımız var. Önemli olan sabrı göstermek, çünkü maçlar 90 dakika. Taraftarımız bize güvensin, biz o sinerjiyi alalım ve sahada bütün takım arkadaşlarımla mücadeleyi gösterelim" dedi.
Kartalspor maçı için yöneticilerden Ekrem Coşkun'un kafile başkanlığında bugün akşam uçağıyla İstanbul'a gidecek Konyaspor, Titanik Otel'de kampa girecek.
(İP-BÇ-BÇ)