2010 Kış Binicilik Festivali Başlıyor

Kemer Golf & Country Club tarafından dördüncü kez düzenlenen 2010 Kış Binicilik Festivali 13-14 Şubat 2010 tarihlerinde ilk ayak müsabakası ile başlıyor.

3 ayak ve 1 final yarışmasından oluşan müsabakalar 4 hafta sürecek. Türkiye binicilik dünyasının önemli etkinlikleri arasında yer alan 2010 Kış Binicilik Festivali'nde Sevil Sabancı, Armağan Özgörkey, İskender Pisak, Sencer Can ve Ülkan Delikan da yarışmacılar arasında bulunuyor.
Binicilik dünyasını 2010 Kış Binicilik Festivali heyecanı sardı. Kemer Golf & Country Club tarafından düzenlenen festival, 13 Şubat - 25 Nisan 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 4 hafta sürecek müsabakalarda 3 ayak ve 1 final yarışması gerçekleştirilecek. Ayrıca festival kapsamında düzenlenecek pony ligi ile minik biniciler at üzerinde becerilerini sergileyecekler.
2010 Kış Binicilik Festivali programı şöyle:
1. Ayak 13-14 Şubat 2010
2. Ayak 27-28 Şubat 2010
3. Ayak 27-28 Mart 2010
Final24-25 Nisan 2010 tarihlerinde Kemer Golf & Country Club'da gerçekleştirilecek.

TANINMIŞ İSİMLER 2010 KIŞ BİNİCİLİK FESTİVALİ'NDE
Bu sene 4. kez düzenlenerek bir gelenek haline dönüşen Kış Binicilik Festivali'ne Sevil Sabancı, Armağan Özgörkey, İskender Pisak, Sencer Can ve Ülkan Delikan da katılıyor. Geçtiğimiz yıl üçüncüsü düzenlenen binicilik etkinliği, Türkiye'de binicilik sporunun geniş kitlelere tanıtılması ve gelişmesi açısından önem taşıyor. Ülkemizde bu alanda düzenlenen profesyonel müsabakaların çoğalmasına destek sağlıyor, gelecek vaat eden yeni yeteneklerin kendilerini göstermelerine olanak tanıyor.

KEMER GOLF & COUNTRY CLUB ATLISPOR KULÜBÜ
Balkanların en büyük kapalı manejine sahip olan Kemer Golf & Country Club Atlıspor Kulübü'nde kapalı manej, 2 antrenman maneji, açık yarışma maneji, Pony Kapalı Maneji, ısınma maneji ve 268 Box bulunuyor. Kulüp, 24 saat binicilik bakım hizmeti veriyor, üyelerinin dresaj, engel atlama kupa ve yarışmalarında deneyim kazanmalarını sağlıyor, biniciliğe yeni başlayanlar için eğitim programları hazırlıyor. Kemer Golf & Country Club dokuz yıldır binicilik sporunda Türkiye'nin dışa açılan penceresi haline gelen
İstanbul Horse Show'u başarı ile düzenliyor. İstanbul Horse Show, Federation Equestre Internationale- FEI tarafından da destekleniyor.
(ERS-ERS-S)