Utah Jazz LA Lakers'a boyun eğdi

Milli basketbolculardan Mehmet Okur'un da formasını giydiği Utah Jazz, EnergySolutions Arena'da oynanan karşılaşmada Los Angeles Lakers'a 96-81'lik skorla yenildi ve 9 maç aradan sonra mağlubiyetle tanıştı.

Utah Jazz'ın 9 maçlık galibiyet serisine son şampiyon Los Angeles Lakers son verdi. Utah Jazz, EnergySolutions Arena'da oynanan karşılaşmada LA Lakers'a 96-81'lik skorla mağlup oldu. Bu karşılaşmaya ilk 5 başlayan ve 26 dakika süre alan milli yıldız Mehmet Okur, 6 sayı, 4 ribaunt, 1 asist ile maçı tamamladı. Utah'da Andrei Kirilenko 17 sayı, 5 ribaunt, 2 asist, 4 blok ile oynarken, Carlos Boozer 11 sayı, 10 ribaunt ve Deron Williams da 11 sayı, 9 ribaunt, 10 asist ile mücadeleyi noktaladı.

Utah'ta kenardan gelen çaylak oyuncu Wesley Matthews ise 13 sayı ile oynamasına karşın takımını galibiyete taşıyamadı.

LA Lakers'ta Kobe Bryant ayak bileğindeki problem nedeniyle Utah karşısında forma giyemedi ve üst üste 3. maçını kaçırdı. Lakers adına İspanyol yıldız Pau Gasol 22 sayı, 19 ribaunt, 4 asist, 5 blokluk etkili oyunuyla 'double-double' yaptı. Lamar Odom 25 sayı, 11 ribaunt ile maçı tamamlarken kenardan gelen Jordan Farmar 4/4 üç sayı isabetiyle 18, Shannon Brown da 11 sayıyla oynadılar.