Rijkaard: Hata yaptık ve bedelini ödedik

Antalyaspor'u 3-2 yenmesine rağmen bir üst tura çıkamayan Galatasaray'da sular durulmak bilmiyor...Galatasaray teknik direktör Frank Rijkaard, yaptığı açıklamada maçta hata yaptıklarını ve bedelini ödediklerini söyledi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Frank Rijkaard, Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmelerinin kendileri adına çok üzücü olduğunu belirtirken, ''İyi oynadık ve kazanmayı da hak ettik. Ne yazık ki yaptığımız hataların bedelini çok ağır ödedik'' dedi.

Antalyaspor'a 3 gol attıklarını ve çok sayıda da pozisyona girdiklerini anlatan Hollandalı çalıştırıcı, ''Tabii ki konuşmamız gereken hatalar var. Belki çok sayıda hata yapmadık, ama kritik zamanlarda kritik hatalar yaptık. İki önemli hata bize iki gole neden oldu'' diye konuştu.

Rijkaard, sakat oyuncuları arasında en çok kime ihtiyaç duyduğu şeklindeki bir soruya, ''Bizim forvette sıkıntımız var. Baros sakat olduğu için Jo alındı, ama o da sakatlandı. Buna rağmen bugün 3 gol attık. Belki günümüzde değildik ve şans rakibimizden yanaydı'' yanıtını verirken, yine bir soru üzerine, Giovani'nin biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu ve iyi bir Giovani'yi aralarına beklediklerini ifade etti.

''ARTIK ÖNÜMÜZE BAKMALIYIZ''

Hollandalı çalıştırıcı, Antalyaspor'a elenerek Ziraat Türkiye Kupası'na veda etmeleriyle ilgili, suçu kendilerinde aramaları gerektiğini dile getirirken, ''Şimdi bizim yapacağımız, önümüzdeki lig ve Avrupa kupası mücadelelerine konsantre olmak. Başarı kazanıp taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz, çünkü bunu hak ediyorlar. Artık önümüze bakmalıyız'' dedi.