PSV Batuhan Karadeniz'i istiyor

Beşiktaş'ta kadroya giremeyen ve adeta istenmeyen adam konumundaki Batuhan Karadeniz'e PSV kanca attı.

Batuhan Karadeniz'e Hollanda'nın PSV Eindhoven takımının transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi. Hollandalı yöneticilerin ara transfer döneminde siyah-beyazlı kulübün kapısını çaldığı ve yarım sezon kiralık, sezon sonunda 4.5 milyon euro satın alma opsiyonu teklif ettiği öğrenildi. Transfer sezonunun son gününe kadar cevap bekleyen Hollandalı yetkililer, Beşiktaş'taki kongre nedeniyle yönetimden cevap alamadı. PSV'nin sezon sonunda Beşiktaş'a farklı bir teklif önereceği öğrenildi. Batuhan'ın babası Orhan Karadeniz ise oğlunun Beşiktaş'ta oynamak istediğini belirterek, "Gelen tekliften haberimiz var ancak kararı yönetim verecek" dedi.

Beşiktaş'ın altyapıdan sorumlu yöneticisi Sinan Vardar ise, "Batuhan ya çok çalışıp A Takımı hak edecek ya da kaybolup gidecek" dedi. Vardar, genç futbolcudan gereksiz konuşmalardan kaçınmasını isteyerek, "Denizli'ye ve yönetime karşı çok saygılı olacak. Kimseye suç bulmayacak. Bundan sonra tek yapacağı çok çalışmak. Çünkü kendisine verilen tüm kredileri bitirdi. Bu son durağı. Bunun bilinciyle hareket edecek. Ben de onun Beşiktaş'a ve Türk futboluna tekrar kazandırılması için elimden geleni yapacağım. Forma verildiği zaman onun değerini iyi bilecek. Mustafa Denizli'yle de bu konuyu konuşacağım" diye konuştu. Altyapı sorumlusu Gökhan Keskin ise Batuhan'ın moral ve performans olarak iyi durumda olduğunu belirterek, "Kısa zamanda A takıma hazır hale gelecek" dedi.

Beşiktaş, Gaziantep maçının hazırlıklarını sürdürürken, dünkü antrenmanına sol arka adalesinde çekme olan Bobo ile sağ dizinde darbeye bağlı ağrısı bulunan Holosko ve bel spazmı geçiren Hakan katılmadı. G.Birliği maçında oynadığı futbolla yuhalanan Nihat'ın Holosko ve Bobo'nun sakatlanmasıyla Gaziantep maçında ilk 11'de sahaya çıkması gündeme geldi. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin milli futbolcuya yeni bir şans daha vermesi bekleniyor.

Başkan Yıldırım Demirören ve yeni seçilen yönetim kurulu bugün teknik heyet ve futbolcularla tanışarak, birlikte öğle yemeği yiyecek. Başkan Demirören ve yöneticiler Ümraniye tesislerinde futbolculara, seçim nedeniyle kendileriyle yeterince ilgilenemediklerini belirterek, "Yönetim olarak arkanızdayız" mesajı verecek.