Demirören'e dost nasihatı

Beşiktaş kulübü eski menajeri Sinan Engin, Başkan Yıldırım Demirören'e nasihatta bulundu.

Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın 14 Şubat Pazar günü yapılacak seçimlerinde aday olan ağabeyi Kenan Engin'i desteklemek için Yalova'ya gelen Sinan Engin, burada esnafla yemekte buluştu.

Yemekte gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Sinan Engin, Yıldırım Demirören'in yeniden başkanlığa seçilmesiyle ilgili olarak, ''Her şeyden önce Yıldırım Demirören'in Beşiktaş taraftarlarıyla arasını düzeltmesi gerekiyor. Bu süreçte takım kazandığı takdirde Demirören'in Beşiktaş taraftarlarıyla arasındaki sorun çözülecektir. Onun için Demirören'i zorlu bir süreç bekliyor'' dedi.

''Beşiktaş'tan teklif gelirse yeniden görev alır mısınız'' yönündeki soruya Engin, ''Teklif almaya gerek yok. Ben istediğim zaman Beşiktaş'ta görev alırım. Zaten Beşiktaş'taki görevimi de kendim bırakmıştım. Şu an için Yıldırım Demirören'i dışarıdan destekliyorum'' yanıtını verdi.

Engin, Beşiktaş'ın ligdeki durumuna ilişkin olarak ise ''Şu an Turkcell Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş. Çünkü tek kulvarda oynayacağı için şampiyonluğun en büyük adayı olarak Beşiktaş'ı görüyorum'' dedi.