Beşiktaş'lı Holosko ve Sivok taraftarlarla buluştu

Beşiktaşlı oyunculardan Filip Holosko ve Tomas Sivok, Kartalcell'in imza gününde taraftarlarla bir araya geldi.

Barbaros Bulvarı'nda Kartalcell'in Beşiktaş Avea İletişim Merkezi'nde düzenlenen imza gününde Siyah-beyazlı futbolcular Filip Holosko ve Tomas Sivok taraftarlara imza dağıtarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan iki futbolcu Beşiktaş'ın bu sene şampiyonluk ipini göğüsleyeceğini belirttiler.

Defans oyuncusu Tomas Sivok, Gençlerbirliği maçında iyi sonucun iyi oyunun sonunda geldiğini ifade ederek, "Henüz eksiklerimiz var. Daha iyisini yapmalıyız. Kapatmamız gereken 5-6 puan açığımız var. Böyle gittiğimiz sürece lig sonunda şampiyonluğu biz alacağız" dedi.

Çek oyuncuya son maçlarda yenilen goller ve İtalyan oyuncu Ferrari'nin forma giyebilecek duruma gelmesinin sorulması üzerine, "Türkiye'ye geldiğim günden beri, gol yendiğinde savunma, gol atıldığında hücum oyuncuları irdeleniyor. Son birkaç maçtır oyunumuzun daha iyiye gittiği görülüyor. Ferrari büyük ve güçlü bir oyuncu, ama İbrahim Toraman ile de iyi bir ikili olduğumuzu düşünüyorum" diye yanıt verdi.

Siyah-beyazlı golcü oyuncu Filip Holosko ise sezon başında, çifte kupayı almayı hedeflediklerini vurgulayarak, "Şimdi ligde yolumuza devam ediyoruz. İstediğimiz, ligi kazanmak" şeklinde konuştu.
Sakatlıktan sonra fizik performansını ve oyununu daha yükseltmeye çalıştığını anlatan Holosko, "Son maçta attığım gol psikolojik anlamda bana fayda sağladı. Ülkemiz tarihinde ilk defa dünya kupasına katılacak. Bu çok gurur verici. Orada olup olmayacağıma karar vermek milli takım hocamıza bağlı. Umarım yeterince iyi performans sergileyerek dünya kupasına giderim" ifadelerini kullandı
Daha sonra futbolculara Kartalcell hatlarını imzalatan taraftarlar, ayrıca Holosko ve Sivok ile sohbet etme imkanı buldu.