Tolunay Kafkas: Denizlispor maçı zor olacak

urkcell Süper Lig'in ikinci devresine sıkıntılı giren Kayserispor'da, sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor.

Ligin ilk devresinde gösterdiği başarılı performansı ile adından sıkça söz ettiren Kayserispor'da, Denizlispor maçı öncesi 2 kart cezalısı, kart sınırında 7 futbolcunun bulunması ve 4 futbolcunun sakat olması can sıkıyor.

Deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Sarı-kırmızılı ekipte Gökhan Emriciksin, ikinci devreye sakat ve cezalı oyuncu olmasına karşın iyi başladıklarını söyleyerek, Denizlispor maçında galibiyet hedeflediklerini kaydetti.

Sarı-kırmızılı ekibin çalıştırıcısı Tolunay Kafkas ise, Denizlispor karşılaşmasının zor geçeceğini belirterek, "İyi oynayan, hak edenin kazanacağı bir maç olacağını düşünüyoruz" dedi.
Sıkıntılı süreçte çözüm üretmeye çalıştıklarını ifade eden Kafkas, "Kart sınırı, cezalı ve sakat oyuncular var. Genç arkadaşlarımızı bu sıkıntılı süreçte değerlendirmeye çalışıyoruz. Elimizden geleni yapıp üst sıralardaki konumumuzu koruyacağız" diye konuştu.

Kayserispor'da takım kaptanı Aydın Toscalı ile Hakan Aslantaş cezalı, Suleymanou, Serdar, Mehmet Eren, Cangale, Saidou, Durmuş, Makukula ise kart sınırında bulunuyor. Eren Güngör, Furkan, Shawky ve Toledo ise sakat oyuncular arasında yer alıyor.