Polat Kulüpler Birliği'ni bıraktı

Kendine edilen küfürlere kayıtsız kalan Mamur ve Özhaseki'ye kızan Polat tepki olarak Kulüpler Birliği toplantılarına katılmama kararı aldı.

İŞTE ‘8 ADIM’DA KAYSERİSPOR’LA G.SARAY’I KRİZE GÖTÜREN HİKAYE

1 Her şey Polat’ın Jo’nun Antalya’daki sakatlanmasını öne çıkararak “Federasyon kasapları cezalandırsın” açıklamasıyla başladı.

2 Kayseri Başkanı Recep Mamur’dan, “Bizimle oynayacakları maç öncesi bu açıklama hakemleri etkilemeye yöneliktir” tepkisi geldi.

3 Polat, Ali Turan transferinden dolayı zaten gerilim içinde oldukları Recep Mamur ve yönetiminin tepkisine “Haydi ordan” cevabını verdi.

4 Galatasaray Başkanı ve yöneticiler daha da ileri giderek Kayseri karşılaşmasında ev sahibini protesto etti, maçı şeref tribünü yerine locadan izledi.

5 Maçın ilerleyen bölümleri, ‘kasap havası’na dönüştü, Kayserili Hakan’ın oyundan atılması tribünlerin çıldırmasına sebep oldu.

6 Kadir Has Stadı’nın tribünleri, topyekün Adnan Polat’ın ‘kasap’ yorumuna istinaden G.Saray Başkanı’na küfürler savurmaya başladı.

7 Maçı izleyen Mehmet Özhaseki ve Recep Mamur’un duruma kayıtsız kalması Polat’ın bulunduğu locayı terk etmesine sebep oldu.

8 Ve son ayakta Polat, “Misafir takım olarak bunları yaşayacaksak, Kulüpler Birliği’nin bir anlamı yok demektir” diyerek Özhaseki ve Mamur’a tavır maksadıyla ‘birlik’ toplantılarına katılmayacağını açıkladı.