Kazım suçu Türk medyasına attı

Ara transfer döneminde Fenerbahçe'de Fransa'nın Toulouse takımına kiralık olarak gönderilen Colin Kazım Türk medyasını suçladı.

Fransa'nın l'Equipe Gazetesi'ne özel röportaj veren Kazım, içkili olması nedeniyle kaza yaptığı iddialarının asılsız olduğunu belirterek, "İstanbul medyası bana haksız yere 'gece hayatını seven biri' imajını taktı. Saatte 40 kilometre hızla giderken, yolun kaygan olması nedeniyle bir kaza yaptım ve ölümden döndüm. Türk medyası benim içki içtiğimi yazdı. Gece kulübünden içkili çıkıp çok hızlı giderken kaza yaptığımı yazdılar. Ben hayatımda bir bardak bile içki içmedim. Hayatımda o kadar acıklı olaylar yaşadım ki artık bu tür şeylere önem vermiyorum. Çocukken bir kardeş ve birçok kuzen yitirdim. Artık bu gibi şeyler beni ilgilendirmiyor" dedi.

Kazım Kazım, kiralık olarak geldiği Toulouse takımı hakkında da, "Toulouse Kulübü'nün geleceği parlak ve umut veriyor. Toulouse'da dünya klasında futbolcular bulunuyor" ifadesini kullandı.

Geldiği günden beri yaptığı bir asist, attığı bir gol, futbol anlayışı ve fiziki gücü ile Toulouse Kulübü yöneticilerinin, futbolcuların ve Toulouselu futbolseverlerin gönlünü kazanan Kazım'ın, 6 aylık kira döneminden sonra 4.5 milyon Euro'luk satış opsiyonunun kullanılarak, bonservisinin alınmasına kesin gözü ile bakılıyor.