Galatasaray Antalyaspor'u ağırlıyor

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş karşılaşmasında Galatasaray sahasında Antalyaspor'u ağırlıyor.

İlk maçta deplasmanda rakibine 2-1 mağlup olan sarı-kırmızılı takım, adını yarı finale yazdırabilmek için Antalyaspor karşısında avantajlı bir skor alabilmenin hesaplarını yapıyor.

İlk maçı 2-1 kaybetmesi nedeniyle tur atlamak için tek farklı galibiyetler içinde Galatasaray'a yalnızca 1-0'lık sonuç yeterli olurken, kalesinde gol görmesi halinde ise normal süre içinde iki farklı sonuçlara ihtiyaç duyacak.

Antalyaspor maçı öncesi sarı-kırmızılı takımda Sabri, Jo, Baros, Kewell, Hakan ve Gökhan'ın sakatlıkları sürerken, Uğur'un da sol kasığında ağrısı bulunuyor.

Dört oyuncusu sakat olan Antalyaspor, son Kasımpaşa maçında kötü zemin nedeniyle dört oyuncusunu daha sakatlar kadrosuna ekledi. Teknik heyet, Galatasaray ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçı için kadro kurmakta zorlanıyor.

Daha önce sakatlıkları devam eden ve görev alması mümkün olmayan Fatih Ceylan, Kerim Zengin, Ali Zitouni ve Hakan Özmert'e, Jedinak, Tita, Serge ve Şenol da eklendi. Kasımpaşa maçında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nın kötü zemininde ayak bilekleri ve adalelerinden sakatlanan 4 futbolcunun MR'ları kötü çıktı. Antalyaspor bu nedenle Galatasaray karşısına 8 as oyuncusundan yoksun çıkacak.

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY
Aykut
Emre Güngör
Neill
Servet
Caner
Mustafa Sarp
Mehmet Topal
Keita
Elano
Arda
Dos Santos

ANTALYASPOR
Ömer
Erhan
Batak
Orhan
Musa
Sedat
Ertuğrul
Korhan
Gürhan
Necati
Veysel

STAT: Ali Sami Yen
SAAT: 20:00
HAKEM: Bünyamin Gezer
YAYIN: TRT 1