Devid Aykut Kocaman'a dert yandı

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Deivid de Souza forma şansı bulamadığı için aykut Kocaman'a dert yandı.

Zico döneminde Fenerbahçe'nin en formda isimlerinden birisi olan ancak bir türlü Christoph Daum'dan formayı kapamayan sambacı, Kocaman ile görüşerek şans ve ilgi istedi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Deivid De Souza forma giyememenin sıkıntısını yaşıyor. Zico ile Avrupa'da fırtına gibi esen takımın en önemli kozlarından birisi olan Deivid, Aragones döneminde ayağını kırmış ve uzun süre sahalardan uzak kaldıktan sonra yeniden takıma katılmıştı.

Ancak Daum tarafından yeterli bulunmayan ve son iki maçta 18 kişilik kadroya bile alınmayan yıldız oyuncu, yaşananları içine sindiremediğini söyleyerek Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın kapısını çaldı.

Adeta isyan eden, kendisine şans verilmemesi durumunda Fenerbahçe'den ayrılmayı gündeme getireceğini söyleyen Brezilyalı oyuncu, ülkesinin Santos kulübünden teklif almış, ancak Fenerbahçe tarafından bu transfere onay verilmemiş ve kadroda kalacağı belirtilmişti.

Brezilyalı oyuncunun düşüncelerini Daum'a ileten Kocaman'ın ise “Deivid sakatlıklar nedeniyle henüz form tutamadı. Bu seçimlerimde etkili oluyor. Ancak zamanı gelince kendisinden faydalanacağım” yanıtını aldığı öğrenildi.