Batuhan çok çalışacak

A Takım'la antrenmanlara çıkmak istemeyen Batuhan'a yeni yönetici Sinan Vardar sahip çıktı ve 'Söz verdi; çok çalışacak, hocasının gözüne girecek' dedi.

Beşiktaş'ın son dönemdeki en sorunlu futbolcularından Batuhan Karadeniz, A2 takımının dün Kocaelispor'la oynadığı karşılaşmaya çıkmayarak bardağı taşıran son damlaya da imza attı. 19 yaşındaki genç forvet, teknik heyet ve yönetime rest çekerek 'Artık A2 takımında oynamak istemiyorum' ifadelerini kullandı. Siyah-Beyazlılar'ın A2 takımının dün 2-2 berabere kaldığı maç öncesinde bu kararını teknik heyete bildiren Batuhan'ın tekrar A Takım'la birlikte antrenmanlara çıkmak istediği öğrenildi.

YÖNETİMİ DE BÖLDÜ

Siyah-Beyazlı yönetim ise Batuhan konusunda ikiye bölünmüş durumuda... Özellikle Altyapıdan Sorumlu Yönetici Sinan Vardar, Beşiktaş altyapısından yetişen futbolcuya sahip çıkarken yönetimin büyük çoğunluğu ise buna karşı çıkıyor. Teknik Direktör Mustafa Denizli ile bir görüşme yapan Vardar'ın deneyimli teknik adamdan genç futbolcuya bir şans daha vermesini istediği de gelen haberler arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra Batuhan'la da bir toplantı gerçekleştiren Vardar, 'Batuhan yaptıklarından dolayı çok pişman. Yaptığı yanlışların farkında... Bana söz verdi; çok çalışacak ve hocasının gözüne girecek' şeklinde konuştu.