Rijkaard Jo'dan memnun

Brezilyalı yıldızdan memnun olduğunu söyleyen Hollandalı hoca, “Attığı golle maçı kazanmamızı sağladı. Takıma alışınca daha da faydalı olacaktır” dedi

Denizli’den galibiyetle ayrılarak zirve takibini sürdüren Cim-Bom’un hocası Frank Rijkaard, çok önemli bir galibiyet aldıklarını vurguladı.
Maçın zorlu geçtiğine dikkat çeken Hollandalı teknik adam, “Günün en güzel tarafı 3 puan almamızdı. Yeni oyuncularımızın takıma çabuk adapte olması da önemliydi. Jo attığı golle önemli bir galibiyet almamızı sağladı. Uzun süredir oynamayan bir futbolcu olduğunu düşünürsek iyi bir futbol ortaya koyduğunu söyleyebiliriz. Tekniği ve kafa topları iyi olan bir futbolcu. Fizik eksiğini giderince daha faydalı olacaktır. Dos Santos da aynı şekilde. Onları en kısa sürede takıma kazandıracağız” diye konuştu.

Leo Franco kızdırdı
Vakit geçirdiği gerekçesiyle gördüğü sarı kartın ardından hakemi alkışlayan kaleci Leo Franco’ya yedek kulübesinden sert tepki gösteren Rijkaard, Arjantinli file bekçisinin hatalı davrandığını da söyledi.
Tecrübeli hoca, “Hakem, Leo Franco’ya ikinci sarı kartı gösterebilirdi. O yüzden şanslıydık. Franco ile konuştuk. Bu tip tehlikeli ve riskli hareketleri yapmaması konusunda, onu uyardım” ifadelerini kullandı.